مقاله ترکیبات آروماتیک سمی در روغن زیتون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیبات آروماتیک سمی در روغن زیتون دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیبات آروماتیک سمی در روغن زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیبات آروماتیک سمی در روغن زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیبات آروماتیک سمی در روغن زیتون :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
روغن زیتون دارای ترکیبات فعال فنلی با خواص انتی اکسیدانی و همچنین اسیدهای چرب می باشد که با تنظیم سطح کلسترول ازبیماریهای قلبی – عروقی پیشگیری می کند به همین دلیل مصرف روغن زیتون درسراسر جهان بیش از۱۱۰۰ تن درطول ۱۹سال گذشته افزایش یافته است بنابراین ارزیابی ایمنی غذایی و کنترل کیفیت روغن زیتون و محصولات آن اهمیت زیادی دارد برنامه های سخت گیرانه ای برای اندازه گیری غلظت آلاینده های شیمیایی که ممکن است برای سلامتی انسان ضرر داشته باشد درنظر گرفته شده است درمیان این الاینده ها سموم دفع آفات ۴و۵و۶ وفلزات سنگین ۷و۸ و هیدروکربنهای تک حلقه آروماتیک بطور گسترده ای درمحیط زیست و همچنین درغذاها بطور طبیعی یا به عنوان آلودگی یافت میشوند درمیان آنها BTEXS ها شامل مخلوطی ازبنزن تولوئن اتیل بنزن سه ایزومر زایلن ارتو، متاوپارا و استایرن جزء ترکیبات آلی فرار با نقطه جوش بین ۸۰و۱۵۰درجه سانتیگراد ازمهمترین آلاینده ها حساب میشوند. BTEXS ها ترکیباتی خطرناک و سرطان زا هستند وبراساس طبقه بندی آژانس حفاظت ازمحیط زیست ایالات متحده EPA آلاینده محیط زیست درنظر گرفته میشوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.