مقاله ساکاریفیکاسیون تفاله چغندر قند با استفاده از موتانت های برتر قارچ تریکودرما ریسی و استفاده از آن به عنوان سوبسترای مناسب برای تولید بیواتانل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ساکاریفیکاسیون تفاله چغندر قند با استفاده از موتانت های برتر قارچ تریکودرما ریسی و استفاده از آن به عنوان سوبسترای مناسب برای تولید بیواتانل دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساکاریفیکاسیون تفاله چغندر قند با استفاده از موتانت های برتر قارچ تریکودرما ریسی و استفاده از آن به عنوان سوبسترای مناسب برای تولید بیواتانل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساکاریفیکاسیون تفاله چغندر قند با استفاده از موتانت های برتر قارچ تریکودرما ریسی و استفاده از آن به عنوان سوبسترای مناسب برای تولید بیواتانل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساکاریفیکاسیون تفاله چغندر قند با استفاده از موتانت های برتر قارچ تریکودرما ریسی و استفاده از آن به عنوان سوبسترای مناسب برای تولید بیواتانل :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
قارچ تریکودرما ریسی یکی از موثرترین میکروارگانیسم های تولید کننده ی آنزیم سلولاز است. هدف از این تحقیق دست یابی به جدایه های برتر از طریق پرتوتابی می باشد. در این طرح تحقیقاتی برای افزایش پتانسیل تولید آنزیم سلولاز در قارچ تریکودرما ریسی PTCC5142 سوسپانسیون اسپور با غلظت spore/ml 106×۱ با اشعه ی گاما در دوز ۲۵۰ گری پرتوتابی شد. ۲۱ جدایه برتر انتخاب و برای القای تولید آنزیم ،از محیط تخمیر حاوی تفاله چغندر قند استفاده گردید. بالا ترین میزان تولید آنزیم سلولیتیک در جدایه T. r M5 اندازه گیری شد و به عنوان بهترین جدایه برای ساکاریفیکاسیون تفاله چغندر قند و تولید سوخت زیستی انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.