مقاله بررسی تاثیر فرایند دی اکسید کربن با فشار بالا بر روی شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر فرایند دی اکسید کربن با فشار بالا بر روی شیر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فرایند دی اکسید کربن با فشار بالا بر روی شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فرایند دی اکسید کربن با فشار بالا بر روی شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فرایند دی اکسید کربن با فشار بالا بر روی شیر :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
پاستوریزاسیون حرارتی یکی ازمتداولترین تکنیکهابرای کاهش تعدادمیکروبها درموادغذایی است فرایندهای حرارتی باعث آسیب به ترکیبات حساس به حرارت و همچنین تاثیر برطعم رنگ و بافت موادغذایی میشوند امروزه برایجلوگیری ازتاثیرات نامطلوب روشهای حرارتی پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون ازتکنیکهای غیرحرارتی درموادغذایی استفاده می شود که به دلیل دماهای پایین به کارگرفته شده دراین فرایندها تاثیرات منفی روشهای حرارتی درآن مشاهده نمی شود ازجمله فرایندهای غیرحرارتی میتوان به تکنیک استفاده ازدی اکسید کربن با فشاربالا اشاره کرد که نوعی پاستوریزاسیون سرد بوده و دارای مزایای بسیاری نسبت به پاستوریزاسیون حرارتی می باشد دیا کسید کربن با فشاربالا (High Pressure Carbon Dioxide به عنوان یک تکنولوژی جدید غیرحرارتی میکروارگانیسم ها و انزیم ها را ازطریق اثرات مولکولی دی اکسید کربن تحت فشار با حفظ کیفیت فیزیکی تازگی تغذیه ای و حسی و بدون ایجاد اثرات مضرحرارتی غیرفعال می سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.