مقاله بررسی تاثیر فیبر گندم،کارآگینان و آلزینات بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LAFTI-L10 و خواص حسی دوغ حاوی عصاره شوید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر فیبر گندم،کارآگینان و آلزینات بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LAFTI-L10 و خواص حسی دوغ حاوی عصاره شوید دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فیبر گندم،کارآگینان و آلزینات بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LAFTI-L10 و خواص حسی دوغ حاوی عصاره شوید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فیبر گندم،کارآگینان و آلزینات بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LAFTI-L10 و خواص حسی دوغ حاوی عصاره شوید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فیبر گندم،کارآگینان و آلزینات بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LAFTI-L10 و خواص حسی دوغ حاوی عصاره شوید :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در این پژوهش اثر افزودن فیبر گندم، آلژینات، کارآگینان بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص حسی دوغ حاوی عصاره شوید در طول نگهداری با استفاده از طرح آزمایشیCCRDو روش سطح پاسخRSM) بررسیگردید. مقدار فیبر گندم در محدوده ۱ -۰درصد، آلژینات سدیم ۰/۲-۰درصد ، کارآگینان ۰/۰۷-۰درصد و زمان نگهداری درمحدوده ۵-۵ روز بود . نتایج حاصل نشان داد با افزایش غلظت کارآگینان و آلژینات تعداد کلنیهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ۱۰LAFTI-Lبطور معنیداری افزایش پیدا کرد(P<0.05 بطوریکه بیشترین تعداد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسLAFTI-L10 با استفاده از غلظت آلژینات۰/۲درصد و کاراگینان ۰/۰۷درصد مشاهده شد. همچنین تعداد لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس در روز ۵ در حدود ۸/۸ سیکل لگاریتمی بو د که پس از ۵۵ روز نگهداری تعداد آنها به حدود۶/۷سیکل لگاریتمی رسید. عصاره شوید به دلیل اثرات ضد میکروبی خود تأثیر منفی بر روی رشد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس گذاشت. نتایج ارزیابی حسی نیز حاکی از کاهش معنیدار امتیاز رنگ و طعم نمونههای دوغ در اثر استفاده از فیبر گندم بود .(P< 0.05)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.