مقاله بررسی تاثیر دانه بندی پودر بر استحکام خمشی و جذب آب کاشی کف تک پخت (مونوکوتورا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر دانه بندی پودر بر استحکام خمشی و جذب آب کاشی کف تک پخت (مونوکوتورا) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر دانه بندی پودر بر استحکام خمشی و جذب آب کاشی کف تک پخت (مونوکوتورا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر دانه بندی پودر بر استحکام خمشی و جذب آب کاشی کف تک پخت (مونوکوتورا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر دانه بندی پودر بر استحکام خمشی و جذب آب کاشی کف تک پخت (مونوکوتورا) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این پژوهش، جهت بررسی تاثیر اندازه ذرات پود ر بر استحکام خمشی و جذب آب بدنه های کاشی کف تک پخت، بدنه هایی از کاشی کف، با محدوده های معینی از دانه بندی، به روش پرس پودر شکل داده شده و مورد بررسی قرا ر گرفتند. پودر مورد استفاده در تهیه بیسکویت های بدنه، ا ز یک فرمول مشخص و با رطوبت یکسان، از دستگاه اسپری درایر بدست آمده و به روش پرس پودر با میزان فشار یکسان، شکل داده شدند. بررسی خواص بدنه های ساخته شده نشان می دهد که هر محدوده از اندازه های پودر در ایجاد خواصی معین در بدنه نهایی تاثیر قابل ملاحظه ای دارد. بررسی بدنه های کاشی که با نسبت های متفاوتی از پودرهای مختلف ساخته شده بودند نشان می دهد که برای نیل به خصوصیات مطلوب در یک بدنه کاشی نیاز به دانه بندی های متفاوت می باشد. جابجایی و حرکت ذرات پودر در هنگام شکل گیری یک بدنه کاشی که با نیرو محرکه فشار پرس صورت می پذیرد، عامل مهمی درایجاد تراکم در بدنه بیسکویت می باشد. افزایش تراکم در یک بیسکویت با کاهش تخلخل همراه بوده و عامل مهمی در افزایش استحکام خمشی و کاهش جذب آب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.