مقاله اثررژیم های متفاوت تغذیه ای بردرصد پروتئین بذرگیاه سویا)Glycine max (L.) Merr


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثررژیم های متفاوت تغذیه ای بردرصد پروتئین بذرگیاه سویا)Glycine max (L.) Merr دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثررژیم های متفاوت تغذیه ای بردرصد پروتئین بذرگیاه سویا)Glycine max (L.) Merr  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثررژیم های متفاوت تغذیه ای بردرصد پروتئین بذرگیاه سویا)Glycine max (L.) Merr،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثررژیم های متفاوت تغذیه ای بردرصد پروتئین بذرگیاه سویا)Glycine max (L.) Merr :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
سویا ازجمله گیاهان روغنی است که دومنظوره روغن و پروتئین کشت میشود ازلحاظ تولیدپروتئین و روغن دانه خشک سویا دارای ۱۸-۲۵ درصدروغن و ۳۰-۵۰درصد پروتئین می باشد بسیارباارزش است وتنوع زیادیازنظر ارقام و طیف وسیعی ازلحاظ سازگاری اقلیمی خاکی دارد این پژوهش به منظور بررسی اثرسطوح مختلف تغذیه ای تلقیح بذور باباکتری Rhizobium Brad عدم تلقیح بذورباباکتری و بدون استفاده ازکودنیتروژنه عدم تلقیح بذورباباکتری و تغذیه بوته ها با کود نیتروژنه بردرصد پروتئین دانه سویا Merr (L.) max Glycineرقم DPX صورت گرفت بالاترین درصد پروتئین بذر۳۶/۳۲درصد درتیمارعدم تلقیح بذورباباکتری و تغذیه با کود نیتروژنه بدست امد و کمترین درصد پروتئین ۱۶/۹ درصددرتیمارعدم تلقیح بدون کودنیتروژن بدست امد درصد پروتئین درتیمارتلقیح بذورباباکتری بدون استفاده ازکودنیتروژنه ۳۰/۵درصد بود براساس نتایج تجزیه واریانس تفاوت معنی داری بین درصدپروتئین درسطح احتمال یک درصد بین سطوح مختلف تغذیه ای وجود داشت روند تغییردرصد پروتئین بذردراین پژوهش نشان دهنده آن است که باکاهش میزان نیتروژن قابل دسترس گیاه سویا درصد پروتئین بذرکاهش می یابد باتوجه به اینکه دوسوم پروتئینی که دربذر تجمع پیدا می کند دربرگ ذخیره میشود سپس ازطریق انتقال مجدد به بذرمی رود نشان دهنده آنست که درتیمارهایی که سطح برگ کمی داریم میزان پروتئین بذرهم کمتر است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.