مقاله بررسی تاثیرتیمارهای حرارتی برصمغهای بومی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرتیمارهای حرارتی برصمغهای بومی ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرتیمارهای حرارتی برصمغهای بومی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرتیمارهای حرارتی برصمغهای بومی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرتیمارهای حرارتی برصمغهای بومی ایران :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
صمغها هیدروکلوئیدهایی هستند که با جذب آب سبب افزیاش ویسکوزیته ودرنتیجه پایداری برخی ازسیستمهای غذایی میشوند ازاین نظر کاربرد گسترده ای دربسیاری ازفراورده های غذایی دارند ویژگیهای عملکردی متعدد هیدروکلوئیدها منجر به کاربرد گسترده آنها درمحصولات غذایی میشود دانه ها ازمنابع قدیمی و سنتی صمغها هستند اکثردانه ها حاوی مقادیر زیادی نشاسته جهت استفاده جوانه هستند و بسیاری هم ح اوی پلیمرهای پلی ساکاریدی دیگر با خصوصیات مشابه صمغ ها می باشند که آنها را تبدیل به منابع مفیدی جهت استحصال هیدروکلوئیدها کرده است هیدروکلوئیدها یکی ازمهمترین افزودنی هایی هستند که بهعلت قابلیت بالا درحفظو کنترل مهاجرت آب و رشد کریستالهای یخ درمحصولات غذایی کاربرد گسترده ای دارند و تاثیرات منفی ناشی ازانجماد را کاهش میدهند قابلیت تشکیل ژل بیشترین تاثیر را دربه حداقل رسانیدن اسیب های ناشی ازکریستالهای یخ دارا است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.