مقاله بررسی تاثیرزمان انبارمانی برمیزان سم اکراتوکسین دربیسکوئیت و کلوچه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرزمان انبارمانی برمیزان سم اکراتوکسین دربیسکوئیت و کلوچه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرزمان انبارمانی برمیزان سم اکراتوکسین دربیسکوئیت و کلوچه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرزمان انبارمانی برمیزان سم اکراتوکسین دربیسکوئیت و کلوچه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرزمان انبارمانی برمیزان سم اکراتوکسین دربیسکوئیت و کلوچه :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بیش از۳۰۰ نوع سموم قارچی وجوددارد ولی عمومی ترین آنها کهدرجیره غذایی حیوان وانسان یافت میشود شامل افلاتوکسین ها اکراتوکسین ها تریکوتسن ها فومونیسین ها پاتولین و الکالوئیدهای ارگوت میباشند اکراتوکسین ها گروهی ازمایکوتوکسین ها هستند که به عنوان متابولیت های ثانویه توسط قارچهای متعددی ازخانواده اسپرژیلوس و پنی سیلیوم تولید میشوند خانواده اکراتوکسین شامل سه عضو A,B,C هستند که ازنظر شیمیایی تفاوت های کمی دارند هرچند این تفاوت ها برقابلیت سمی هرکدام تاثیر میگذارد دکراتوکسین A شناخته شده ترین عضو این گروه است براساس مطالعات انجام شده در دانمارک مجارستان اسکاندیناوی و لهستان به نظر می رسد که این سم یک عامل مهم دربیماری های موسوم به Porcine nephropathy است اکراتوکسین باعث ایجاد تومور درکلیه و کبدمیشود اکراتوکسیکوز درحیوانات مزرعه ازقبیل خوک و ماکیان باعث تغییرات پاتولوژیک درکلیه میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.