مقاله بررسی تاثیرعوامل مختلف درتنوع آمینواسیدی و ترکیبات فیزیک و شیمیایی شیر شترتک کوهانه نژادترکمنی استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرعوامل مختلف درتنوع آمینواسیدی و ترکیبات فیزیک و شیمیایی شیر شترتک کوهانه نژادترکمنی استان گلستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرعوامل مختلف درتنوع آمینواسیدی و ترکیبات فیزیک و شیمیایی شیر شترتک کوهانه نژادترکمنی استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرعوامل مختلف درتنوع آمینواسیدی و ترکیبات فیزیک و شیمیایی شیر شترتک کوهانه نژادترکمنی استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرعوامل مختلف درتنوع آمینواسیدی و ترکیبات فیزیک و شیمیایی شیر شترتک کوهانه نژادترکمنی استان گلستان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
شیرشتر یکی ازمنابع ارزشمند و مفید برای انسان خصوصا افرادی که درمناطق خشک ونیمه خشک زندگی م یکنند همچنین ارزش دارویی و غذایی برای بشر دارد برطبق امار جهانی سازمان غذاوکشاورزی امار شیرشتر تولیدی درجهان ۵۳ میلیون تن برای یکسال است ولی فقط ۱۳میلیون تن توسط بشر مصرف میگردد و باقیمانده آن غذای دام هاست شیرشتر عموما سفید و شفاف و مزه قابل قبولی دارددربرخی موارد مزه شیرین و تیز میتواند شور باشد تحقیق حاضر به منظور بررسی تنوع امینواسیدهای شیرشتر و ارزش غذایی آن انجام شد برای انجام مطالعه ۱۵نفرشترشیرده نژادترکمی پرورش یافته درمنطقه شمال شهرستان اق قلا واقع دراستان گلستان انتخاب و نمونهه برداری با ظورف کاملا استریل انجام شد و داخل جعبه های یخ به ازمایشگاه مربوطه انتقال یافت نمونه گیری ها درسه تکرار درماه های خرداد تیرومرداد انجام شد میزان اسید های امینه شیرشتر با دستگاه HPLC اندازه گیری شد و نتایج نشان داد که اسیدهای امینه شیرشتر شامل لوسین لیزین والین ترئونین پرولین سرین تریپتوفان فنیل الانین تیروزین متیونین و گلوتامیک اسید هستند که ازبین آنها اسیدهای امینه پرولین و سرین و گلوتامین اسید غیرضروری و بقیه ضروری هستند نتایج این پژوهش با نتایج سایرمحققین درسراسردنیا تفاوت هایی دارد که به اختلاف درنژادتنوع فصول موقعیت جغرافیایی کم ابی نوع تغذیه و ;. بستگی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.