مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک غنی شده با فیبر حاصل از ضایعات سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک غنی شده با فیبر حاصل از ضایعات سیب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک غنی شده با فیبر حاصل از ضایعات سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک غنی شده با فیبر حاصل از ضایعات سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک غنی شده با فیبر حاصل از ضایعات سیب :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
باتوجه به افزایش اگاهی مردم درارتباط با موادغذایی و تمایل به مصرف غذاهایی که علاوه برتامین انرژی برسلامت بدن نیز موثرباشند امروزه استفاده ازموادغذایی که دارای جنبه های دارویی باشند بسیار مورد توجه قرارگرفته است ماست پروبیوتیک هم یکی ازاین موادغذایی می باشد پروبیوتیک ها به عنوان میکروبهایی هستند که سبب ایجاد تعادل میکروبی درروده میشوند و ازاین لحاظ بسیار برای سلامت بدن مفید می باشد مصرف فراورده سین بیوتیک حضور همزمان پروبیوتیک و پری بیوتیک اثرات سودمند بیشتری برسلامت مصرف کننده دارد دراین پژوهش به منظور تولید ماست سین بیوتیک فیبرحاصل ازضایعات سیب درچهارسطح ۰و۰/۵و۱و۱/۵ درصد به شیرمورد استفاده اضافه شد سویه پروبیوتیکی مورد استفاده لاکتوباسیلوس کازئی بود بطورکلی درکلیه نمونه ها PH و اب اندازی کاهش اسیدیته و ویسکوزیته افزایش یافت و امتیاز ارزیابی ویژگیهای حسی محصول از نظر پانلیستها درمحدوده خوب و قابل قبول قرار داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.