مقاله بررسی رهایش ترکیبات موثر غذایی ریزپوشانی شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رهایش ترکیبات موثر غذایی ریزپوشانی شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رهایش ترکیبات موثر غذایی ریزپوشانی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رهایش ترکیبات موثر غذایی ریزپوشانی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رهایش ترکیبات موثر غذایی ریزپوشانی شده :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ریزپوشانی یکی ازمعمول ترین روشها برای بسته بندی ترکیبات حساس غذایی دراندازه میکرو و نانو می باشد که درصنایع غذایی داروسزای و شیمیایی کاربرد گسترده ای دارد افزایش عمرانبارداری حفاظت دربرابر عوامل نامساعد و کنترل رهایش ازمهمترین اهداف ریزپوشانی کردن ترکیبات حساس غذایی می باشد کپسولهای تولیدی دارای دوبخش هسته و دیواره می باشند که انتخاب نوع دیواره تاثیر مهمی برپایداری و رهایش ترکیبات ریزپوشانی شده دارد ازبین روشهی مختلف ریزپوشانی استفاده ازخشک کن پاششی با توجه به مزایای فراوان مناسب ترین روش می باشد میزان رهایش ترکیبات ریزپوشانی شده اغلب به شرایط محیطی PH دما رطوبت و همچنین نوع کپسول تولیدی باتوجهبه روش تولید و مواددیواره بکاررفته وابسته است مواد دیواره مناسب درریزپوشانی کردن ترکیبات باعث کنترل بهتر رهایش آنها میشونددربین شرایط محیطی موثربررهایش ترکیبات پوشانی شده می توان به دما و اسیدیته اشاره کرد که با افزایش دما و اسیدیته رهایش نیز افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.