مقاله بررسی ساخت انسولین خوراکی با استفاده از نانو کپسول های پلیمری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ساخت انسولین خوراکی با استفاده از نانو کپسول های پلیمری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ساخت انسولین خوراکی با استفاده از نانو کپسول های پلیمری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساخت انسولین خوراکی با استفاده از نانو کپسول های پلیمری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ساخت انسولین خوراکی با استفاده از نانو کپسول های پلیمری :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
انتقال انسولین به روش خوراکی به دلیل سهولت در مصرف، تاثیر طولانی و ماهیت غیر تهاجمی آن از ارجح ترین روش های انتقال به حساب می آید. در این مقاله روش های ساخت انسولین خوراکی بر اساس روش کپسوله کردن بااستفاده از پلیمرهای پلی کاپرولاکتون-یودراجیت، پلی لاکتیک کو گلایکولیک-یودراجیت و آلژینات به عنوان بستر و پلیمر پلی ونیل الکل، چیتوسان و چیتوسان-پلی اتیلن گلایکول به عنوان پایدار کننده کپسول، مورد بررسی قرار گرفته اند. پلیمر های به کار گرفته شده در دوز ثابتIU/Kg 50انسولین بر اساس میزان کاهش قند خون مقایسه شده اند.از میان نانو کپسول های مورد بررسی، نانو کپسول آلژینات- چیتوسان در زمان های ابتدایی تاثیر مطلوبی داشته و عملکرد سریعی از خود نشان می دهد. بیشترین تاثیر در کاهش قند خون مربوط به نانوکپسول آلژینات- چیتوسان-پلی اتیلن گلایکول و طولانی ترین اثر مربوط به نانو کپسول کاپرولاکتون-یودراجیت- پلی ونیل الکل می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.