مقاله مقایسه تطبیقی معماری بومی سواحل دریای خزر و حاشیه خلیج فارس (نمونه موردی: استان های گیلان و هرمزگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تطبیقی معماری بومی سواحل دریای خزر و حاشیه خلیج فارس (نمونه موردی: استان های گیلان و هرمزگان) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تطبیقی معماری بومی سواحل دریای خزر و حاشیه خلیج فارس (نمونه موردی: استان های گیلان و هرمزگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تطبیقی معماری بومی سواحل دریای خزر و حاشیه خلیج فارس (نمونه موردی: استان های گیلان و هرمزگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تطبیقی معماری بومی سواحل دریای خزر و حاشیه خلیج فارس (نمونه موردی: استان های گیلان و هرمزگان) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
معماری بومی ایران در گذشته، از بهترین نمونه ها در عرصه پایداری اقلیمی به شمار می رود. تنوع شرایط آب و هوایی و پاسخگویی متناسب به هر یک در معماری و شهرسازی سنتی ایران گواه بر این مدعاست. از این جمله می توان به شباهت ها و تفاوت های بارز اقلیمی دو منطقه ساحلی شمال و جنوب کشور که منجر به شکل گیری معامری بومی ویژه ای برای هر یک از این اقلیم ها شده است اشاره نمود. به دلیل گسترده بودن این مناطق، مطالعات به طور خاص به دو استان گیلان و هرمزگان اختصاص یافته است. در این نوشتار تلاش می شود با بررسی شرایط اقلیمی هر منطقه، تأثیر آن شرایط بر معماری و شهرسازی مورد کنکاش قرارگیرد. در این راستا ابتدا اقلیم هر منطقه از نظر شرایط آسایش انسان در فضاهای زندگی بررسی می شود. سپس تأثیر این شرایط بر نحوه شکل گیری بافت، دانه بندی، شکل عمومی دانه ها، فرم ها، طرح پلان و بکارگیری مصالح، مورد مطالعه قرار می گیرد. در نهایت نیز چگونگی پاسخگویی به یک مسئله مشترک (رطوبت) در دو شرایط دمایی متفاوت (معتدل و گرم) قیاس می گردد. روش تحقیق، مطالعه اسنادی و مقایسه تطبیقی می باشد. بررسی ها نشان می دهد تفاوت دما و تابش، منجر به شکل گیری معاری بومی کاملاً متفاوتی- به لحاظ فرم و شکل و عملکرد- در دو منطقه سواحل دریای خزر و خلیج فارس شده است. استفاده از مصالح بوم آورد در ساخت و ساز هر بخش، در اولویت بوده است و هر یک از هویه طبیعی به روش متفاوتی برای رویارویی با رطوبت و رسیدن به شرایط آسایش انسان، بهره برده است. نتایج حاصل از این تحقیق می تواند راهگشای دستیابی به اصول و ضوابط طراحی همساز با اقلیم با شناخت نیازهای کنونی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.