مقاله بررسی فواید و ویژگی های درمانی تمپه به عنوان غذای عملگر تخمیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فواید و ویژگی های درمانی تمپه به عنوان غذای عملگر تخمیری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فواید و ویژگی های درمانی تمپه به عنوان غذای عملگر تخمیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فواید و ویژگی های درمانی تمپه به عنوان غذای عملگر تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فواید و ویژگی های درمانی تمپه به عنوان غذای عملگر تخمیری :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
تمپه نوعی ماده غذایی تخمیری حاصل از سویه های کپکی است که منشا آن کشور اندونزی می باشد اما در سطح بین المللی شناخته شده است. فرآیند تولید تمپه شامل پوست گیری ، خیساندن، پختن، و تخمیر دانههای سویا با فرآیندتخمیر کپکی بستر جامد می باشد. فعالیت آنزیم های قارچی باعث تجزیه قابل توجه اجزای پلیمری و همچنین اصلاح قابل ملاحظه فلاونوئیدهای سویا میشود در نتیجه تمپه دارای خواص درمانی نظیر هضم بسیار عالی، جلوگیری از بروزاسهال و بیماریهای تحلیل برنده می باشد. در این بررسی اهمیت تمپه به عنوان نوعی محصول غذایی عملگر، چگونگی فرایند تولید و همچنین خصوصیات عملگری آن نظیر اثرات ضد میکروبی، محافظت در برابر بروز اسهال، بهبود رشد و تکثیر سلول های روده و نقش آن در بهبود بیماریهای تحلیل برنده مزمن مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.