مقاله بررسی قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
دراین پژوهش بررسی قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد از عصاره اتانول و اسیدکلریدریک ( ۸۵:۱۵ ) پرچم گیاه زعفران که تحت تاثیر تیمار فراصوت قرار گرفته است، صورت گرفت. برای بهینه سازی فرایند در سه زمان ۵ ۱۰ و ۱۵ دقیقه وشدت صوت ۲۰ ۶۰ و ۱۰۰ بررسی شد. نتایج به دست آمده نشان میدهد که مناسب ترین شرایط برای رسیدن به بیشترین میزان مهارکنندگی رادیکالهای آزاد زمان ۱۰ دقیقه و شدت صوت ۱۰۰ بود. تحت این شرایط میزان استخراج ترکیبات مهار کننده رادیکال آزاد عصاره۳۳۵/۷میلیگرم بر میلیلیتر به ازای پنج به ازای ۵ گرم پودر اولیه میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.