مقاله بررسی کاربردی خصوصیات مهندسی پیاز زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربردی خصوصیات مهندسی پیاز زعفران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربردی خصوصیات مهندسی پیاز زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربردی خصوصیات مهندسی پیاز زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربردی خصوصیات مهندسی پیاز زعفران :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
زعفران گیاهی علفی، پایا و از تیر ه زنبقیانIridaceae) وبده، نام علمی آ نCrocus sativus L.) می باشد، به دلیل داشتن رنگ، عطر و خواص ویژه دارویی ارزش زیادی دارد و در صنایع غذایی و دارویی کاربرد فراوانی دارد ، بهطوری که زعفران به عنوان با ارزش ترین ادویه جهان مطرح است . زعفران از جمله گیاهانی است که ازدیاد آن از طریق پیاز صورت می گیرد . فقدان اطلاعات علمی در خصوص ویژگی های فیزیکی پیاز زعفران موجب کاهشکارایی تولید و افزایش ضایعات تولید شده است. لذا دسترسی به اطلاعات علمی در رابطه با ویژگی های فیزیکی پیاز زعفران جهت طراحی بهینه تجهیزات پس از برداشت، انبارداری، حمل و نقل، درجه بندی و بسته نبدی در راستای کاهش ضایعات و افزایش کیفیت تولید، ضروری به نظر می رسد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.