مقاله بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماروویو در مقایسه با خشک کن های معمولی (جریان هوای داغ)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماروویو در مقایسه با خشک کن های معمولی (جریان هوای داغ) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماروویو در مقایسه با خشک کن های معمولی (جریان هوای داغ)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماروویو در مقایسه با خشک کن های معمولی (جریان هوای داغ)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماروویو در مقایسه با خشک کن های معمولی (جریان هوای داغ) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مواد غذایی به دلیل داشتن ترکیبات مغذی و بعضاً حساسیت بافت، در معرض عوامل مختلف قرار گرفته و فاسد می شوند. برای جلوگیری از فساد هر چه بیشتر و بالطبع افزایش مدت زمان ماندگاری، فرآیند نگهداری به روش هایمتفاوتی انجام میگیرد که یکی از مهمترین روشهای آن، خشک کردن میباشد. هدف از این تحقیق بررسی کیفیت پخت ماکارونی خشک شده به روش معمولی (هوای داغ) و خشک کردن به روش ماکروویو بود. از تغییرات دما در سطوح ۶۵ ،۷۵ ،۷۰ ۸۰ و ۸۲ درجه سانتی گراد استفاده گردید. تفاوت های زیادی بین زمان لازم برای خشک کردن نمونه ها توسط هوای داغ و ماکروویو وجود داشت. در حقیقت در اولین مورد بررسی شده زمان خشک کردن در جریان هوای داغ تقریبا ۸ ساعت در مقایسه با ۱/۵ساعت برای خشک کردن با ماکروویو بود. درجه ژلاتینه شدن نمونه های خشک شده با هوای داغ سریعتر از نمونه های خشک شده با ماکروویو بود. ثابت سینتیک ژلاتینه شدن نمونه های خشک شده با هوای داغ و ماکروویو به ترتیب ۷/۷و۵/۴بود. میزان کل مواد آلی محلول در آب پختنشان دهنده تفاوت کیفیت پخت نمونه های خشک شده با دو روش مختلف هوای داغ و ماکروویو می باشد. علاوه بر این نمونه هایی که با ماکروویو خشک شده اند دارای ضخامت بیشتری نسبت به هوای داغ می باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.