مقاله بررسی کیفیت آب هندوانه فرآوری شده با میدان الکتریکی پالسی شدت بالا(HIPEE)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت آب هندوانه فرآوری شده با میدان الکتریکی پالسی شدت بالا(HIPEE) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت آب هندوانه فرآوری شده با میدان الکتریکی پالسی شدت بالا(HIPEE)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت آب هندوانه فرآوری شده با میدان الکتریکی پالسی شدت بالا(HIPEE)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت آب هندوانه فرآوری شده با میدان الکتریکی پالسی شدت بالا(HIPEE) :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
رنگ و غلظت ۵- هیدروکسی متیل فورفورال حاصل ازواکنش میلارد به عنوان شاخصهایی برای تازگی و کیفیت آب هندوانه محسوب میشود مقادیر شدت اختلاف رنگ E و غلظت ۵- هیدروکسی متیل فورفورال HMF روشهای فراوری حرارتی و میدان الکتریکی پالسی با شدت بالا درآب هندوانه بایکدیگر مقایسه شد اثرزمان و فرکانس پالس و زمان فراوری HIPEF روی غیرفعال سازی سالمونلا اینتریتیدیس لیستریا مونوسیتوژنها و اشریشیاکلی مقادیر شدت اختلاف رنگ و غلظت ۵- هیدروکسی متیل فورفورال HMF درآب هندوانه بررسی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.