مقاله بررسی لفاف های هیدروکلوئیدی پلی ساکاریدی و پروتئینی خوراکی دربهبود چسبندگی و جذب روغن فرآورده ی میگوی سوخاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی لفاف های هیدروکلوئیدی پلی ساکاریدی و پروتئینی خوراکی دربهبود چسبندگی و جذب روغن فرآورده ی میگوی سوخاری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی لفاف های هیدروکلوئیدی پلی ساکاریدی و پروتئینی خوراکی دربهبود چسبندگی و جذب روغن فرآورده ی میگوی سوخاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی لفاف های هیدروکلوئیدی پلی ساکاریدی و پروتئینی خوراکی دربهبود چسبندگی و جذب روغن فرآورده ی میگوی سوخاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی لفاف های هیدروکلوئیدی پلی ساکاریدی و پروتئینی خوراکی دربهبود چسبندگی و جذب روغن فرآورده ی میگوی سوخاری :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
سرخ کردن یک روش اشپزی میب اشد که طعم بافت ظاهر موادغذایی را بهتر می کند فراورده های سرخ شده درحالت کلی پرطرفدار میب اشد باتوجه به افزایش روزافزون مصرف غذاهای سرخ شده سیب زمینی سرخ شده مرغ سرخ شده سبزیجات و ; درکشورهای صنعتی و پیشرفته و باتوجه به میزان روغن این غذاها که میتواند موجب بروز بیماریهای ازقبیل چاقی فشارخون بالا و کلسترول گردد بهداشت جهانی و توصیه های پزشکی تاکید برکاهش میزان چربی دررژیم غذایی دارد اهمیت گسترش تولید غذاهای سالم که دارای مقدایر چربی کمتری باشند یکی ازموضوعات مهم درتحقیقات اخیر بوده است ترکیبات مختلفی جهت کاهش چربی جذب شده توس طموادغذایی سرخ شده بررسی شده اند درمیان این ترکیبات هیدروکلویید ها نقش برجسته ای دارند دوروش اصلی برای استفاده ازهیدروکلوییدها درموادسرخ شده وجود دارد : یک محلول آبی می باشد که بطور عمومی یک پوشش خوراکی برروی موادی که قرار است سرخ شوند ایجاد می کند به عنوان مواد تشکیل دهنده خمیر درغذاهای تهیه شده ازخمیر می باشد نقش هیدروکلوئیدها درخمیرها تنها کاهش جذب روغن نمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.