مقاله بررسی اثر آرد سنگینک (latirus sativus) بر خواص کمی و کیفی نان بربری مخلوط گندم-سنگینک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آرد سنگینک (latirus sativus) بر خواص کمی و کیفی نان بربری مخلوط گندم-سنگینک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آرد سنگینک (latirus sativus) بر خواص کمی و کیفی نان بربری مخلوط گندم-سنگینک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آرد سنگینک (latirus sativus) بر خواص کمی و کیفی نان بربری مخلوط گندم-سنگینک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آرد سنگینک (latirus sativus) بر خواص کمی و کیفی نان بربری مخلوط گندم-سنگینک :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
جایگزینی بخشی از گندم در تولید نان و فراورده های غلات با سایر محصولات کشاورزی یکی از راهکارهای اصلی در تعدیل گندم مصرفی و کمک به اقتصاد ملی می باشد. بدین منظور هدف از انجام این پژوهش جایگزینی بخشی از آرد گندم با آرد سنگینک در چهار سطح ۰ ۱۰و۲۰و۰۰ درصد و اثر صمغ گوار در سه سطح ۰ ۰/۲۵و۰/۵۰درصد بر میزان رطوبت، حجم مخصوص، بافت و پذیرش کلی نان بربری نیمه حجیم در قالب یک طرح کاملا تصادفی بر پایه فاکتوریل بود. نتایج اثر مستقل آرد سنگینک به وضوح نشان داد که با افزایش آرد سنگینک میزان رطوبت و سفتی افزایش و میزان حجم مخصوص نمونه هاکاهش یافت. این در حالی بود که در ارزیابی حسی دو نمونه حاوی ۰۰ و ۰۰ درصد آرد سنگینک نسبت به نمونه شاهد بالاترین امتیاز را کسب نمودند. از سوی دیگر نتایج اثر مستقل صمغ گوار بیانگر افزایش میزان رطوبت، حجم مخصوص وپذیرش کلی و کاهش میزان سفتی بود. علاوه بر این نتایج اثر متقابل جایگزینی بخشی از آرد گندم با آرد سنگینک و اثر صمغگوار نشان داد که بیشترین میزان رطوبت مربوط به نمونه حاوی ۰۰ درصد آرد سنگینک و ۰/۵۰درصد گوار، بیشترین حجممخصوص و امتیاز پذیرش کلی مربوط به نمونه حاوی ۰۰ درصد آرد سنگینک و ۰/۵۰درصد گوار و کمترین میزان سفتی بافت مربوط به نمونه حاوی ۰۰ درصد آرد سنگینک و ۰/۵۰درصد گوار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.