مقاله مقایسه حداقل فشار امتزاجی (MMP) گازهای مختلف با استفاده ازروش لوله قلمی (Slim tube) و حباب بالارونده (Rising bubble)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه حداقل فشار امتزاجی (MMP) گازهای مختلف با استفاده ازروش لوله قلمی (Slim tube) و حباب بالارونده (Rising bubble) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه حداقل فشار امتزاجی (MMP) گازهای مختلف با استفاده ازروش لوله قلمی (Slim tube) و حباب بالارونده (Rising bubble)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه حداقل فشار امتزاجی (MMP) گازهای مختلف با استفاده ازروش لوله قلمی (Slim tube) و حباب بالارونده (Rising bubble)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه حداقل فشار امتزاجی (MMP) گازهای مختلف با استفاده ازروش لوله قلمی (Slim tube) و حباب بالارونده (Rising bubble) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
با توجه به کاهش تدریجی میزان ذخایر مخازن نفتی به دلی ل بهره برداری، به کارگیر ی روشهای ازدیاد برداشت در مخازن امرى ضروری است. یکی از این روشها انجام فرایند جابجایی نفت بوسیله تزریق گازمی باشد . پارامتر کلی دی در طراحی اینگونه پروژه ها حداقل فشار امتزاجی یا فشار کمینه امتزاج Minimum Miscibility Pressure(MMP);است. روش های مختلفی برای تخمین حداقل فشارامتزاجی وجود دارد، از این رو در این تحقی ق برخی از این روش ها مورد ارزیابی قرار گرفته ان د . در این مطالعه از گازهای رایج تزریقی به مخزن از جمل ه متان، نیتروژن ، سولفید هیدروژ ن ، دی اکسید کربن ، گازدودکش و گاز ترش دردو نوع نفت سبک و سنگین با در صد اجزای مشخ ص ، استفاده شده است. دراین فرایند به صورت کمی مقادیر فشار حلالیت برآورد شده هرکدام از روشهای لوله قلم یSlim tubeو حباب بالارونده(Rising bubbleمقایسه شده و در نهایت به صورت کیفی با روشvanishingVIT) interfacial tensionتجزیه و تحلیل می شوند. همچنین به صورت ج ز ئ ی تر ، فرایند تزری ق گازدی اکسید کربن به دو نوع نفت مذکور و تاثیر ناخالصی هایی همچون گازهای نیتروژ ن ، متان و سولفیدهیدروژن بر فشار حلالیت مورد مطالعه قرار خواهند گرف ت . در این تحقیق از نرم افزارPVTpمیزان فشار حلالیت با روش لوله قلمیSlim tubeتعیین شده و با نرم افزارPVTiکه فشار حلالیت را از روشحباب بالارونده(Rising bubbleمحاسبه می نماید، مورد مقایسه قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.