مقاله نقش پارامترهای مدیریتی بر روی ضریب تبدیل غذایی گله های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش پارامترهای مدیریتی بر روی ضریب تبدیل غذایی گله های گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش پارامترهای مدیریتی بر روی ضریب تبدیل غذایی گله های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش پارامترهای مدیریتی بر روی ضریب تبدیل غذایی گله های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش پارامترهای مدیریتی بر روی ضریب تبدیل غذایی گله های گوشتی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مدیریت بهعنوان یکی ازعوامل تولیدموردتوجه و حائز اهمیت می باشد و چنانچه این عامل بوسیله عوامل مداخله گردیگری تحت تاثیرقرارگیرد دچارتغییرودگرگونی خواهدشد هدف ازمطالعه حاضرو همیت نقش مدیریت درواحدهای تولیدمرغ گوشتی به منظور بررسی و ارزیابی عوامل مدیریتی موثربرصفات تولیدی جوجه های گوشتی درشهرستان کاشمر انجام گرفت ضمن اینکه صفت تولیدی مدنظر ضریب تبدیل غذایی انجام بود ضریب تبدیل غذایی بعنوان شاخص ساده اما بسیارمهم درمقایسات تمام واحدهای تولیدی اورده میشود و نشان دهنده نسبت دان مصرفی به گوشت تولیدی است و هرچقدرکمتر باشد عملکردواحدتولیدی بهتر و سوددهی واحدبیشتر خواهد بود براساس تحقیقات صورت گرفته میتوان گفت که توجه به ضریب تبدیل غذایی میتواند بیشترین تاثیربردرامدهی مرغداری را برخوردار باشد برای مقایسه تاثیر عوامل مدیریتی برصفات تولیدی ازازمون اماری t استفاده گردیده شد و نتایج حاصله نشان داد که پارامترهای مدیرتیی ازجمله رشته تحصیلی مدیربرضریب تبدیل موثر بوده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.