مقاله راهکارهای پایداری برای آسایش در اقلیم سرد با بهره گیری از مدل ماهانی و شاخص دمای مؤثر( مطالعه موردی شهر زنجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکارهای پایداری برای آسایش در اقلیم سرد با بهره گیری از مدل ماهانی و شاخص دمای مؤثر( مطالعه موردی شهر زنجان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهای پایداری برای آسایش در اقلیم سرد با بهره گیری از مدل ماهانی و شاخص دمای مؤثر( مطالعه موردی شهر زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای پایداری برای آسایش در اقلیم سرد با بهره گیری از مدل ماهانی و شاخص دمای مؤثر( مطالعه موردی شهر زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهای پایداری برای آسایش در اقلیم سرد با بهره گیری از مدل ماهانی و شاخص دمای مؤثر( مطالعه موردی شهر زنجان) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
شهرهای واقع در اقلیم سرد ایران همواره با مشکلات فراوانی از جمله نوسان دمای روزانه و سالانه،خشکی بیش از حد هوا، بادهای همراه با سوز سرد در زمستان و گرد و غبار و گرما در تابستان مواجه بودهاند. در چنین شرایطی مجموعه های مسکونی به عنوان سر پناه در برابر عوامل جوی نقش خاصی می یابند.در این زمینه پژوهش های گسترده ای در اقلیم ها و شهر های مختلف صورت گرفته است. دکتر فرج زادهپژوهشی در رابطه با شرایط زیست اقلیمی در شهر سنندج انجام داده است. دکتر طاهباز پژوهشی با عنوان روش تحلیل آمار هواشناسی برای طراحی معماری همساز با اقلیم را انجام داده است. در این تحقیق باتوجه به ساختار جوان جمعیت در شهر زنجان، ونیاز هرچه بیشتر به مسکن شهری در رابطه با لزوم استفادهبهینه از منابع ملی بویژه صرفه جویی در بخش ساختمان متناسب با پارامتر های اقلیمی موجود و موقعیتمنطقه مطالعه شده و استفاده از داده های معدل آب و هوایی ۲۵ ساله( ۲۰۰۵-۱۹۸۰) دما و رطوبت نسبی ایستگاه زنجان و بهره گیری از مدل ماهانی و شاخص دمای مؤثر برای مطالعه وضعیت زیست اقلیم و ارائهراهکارهای معماری پایدار به منظور استفاده هرچه بیشتر از انرژیهای طبیعی (خورشید، باد و ..) و صرفهجویی در مصرف سوخت های فسیلی استفاده شده است. پرسش اصلی تحقیق این است که آیا می توانبا نتایج بدست آمده از روش های فوق، به پیشنهاد معماری پایدار جهت هماهنگی ساختمانها با اقلیممنطقه دست یافت؟ روش تحقیق در این بررسی به صورت تحلیلی- توصیفی با ابزار مطالعات کتابخانه ای واطلاعات و اسناد جمع آوری شده است. بر اساس نتایج بدست آمده این پژوهش بکارگیری از مدل هایآسایش زیست اقلیمی برای دستیابی به زیست اقلیمی در جهت معماری پایدار مؤثر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.