مقاله بررسی اثر فرایند تولید پاستا بر روی میزان سم ارگانوفسفر (مالاتیون) در محصول نهایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فرایند تولید پاستا بر روی میزان سم ارگانوفسفر (مالاتیون) در محصول نهایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فرایند تولید پاستا بر روی میزان سم ارگانوفسفر (مالاتیون) در محصول نهایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فرایند تولید پاستا بر روی میزان سم ارگانوفسفر (مالاتیون) در محصول نهایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فرایند تولید پاستا بر روی میزان سم ارگانوفسفر (مالاتیون) در محصول نهایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
میزان باقیمانده آفت کش در محصولات نهایی توسط روش های فیزیکی و شیمیایی نشان داده است که مواد خام تحت تاثیر فرایند تولید قرار می گیرند. ذخیره سازی، آسیابانی و فرایند تولید باعث کاهش سطح باقی مانده آفت کش ها درگندم، آرد و محصول نهایی می شود از آنجایی که سمولینایی که برای کارخانه پاستا فراهم می شود، تحت تاثیر فرآیند پاکسازی، شستشو، آسیابانی، فشار اکسترودر و گرمای خشک کن قرار می گیرد. باعث از بین رفتن درصدی از آفتکش ها می گردد. هدف از این تحقیق تاثیر زمان انبارمانی، فرآیند آسیابانی و فرآیند تولید پاستا بر سم ارگانوفسفره (مالاتیون) و اندازه گیری آن با روش کروماتوگرافی گازی بود. نتایج نشان داد زمان انبارمانی، فرآیند آسیابانی و تولید پاستا سبب کاهش سطح سم باقیمانده در محصول نهایی می شود و فرآیند تولید پاستا بیشترین تاثیر را بر سم دارا می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.