مقاله مطالعه تاثیر ناخالصی های جزیی بر عدم تکرارپذیری در فرآیند لایه نشانی الکتروفورتیکی ذرات اکسید قلع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تاثیر ناخالصی های جزیی بر عدم تکرارپذیری در فرآیند لایه نشانی الکتروفورتیکی ذرات اکسید قلع دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر ناخالصی های جزیی بر عدم تکرارپذیری در فرآیند لایه نشانی الکتروفورتیکی ذرات اکسید قلع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر ناخالصی های جزیی بر عدم تکرارپذیری در فرآیند لایه نشانی الکتروفورتیکی ذرات اکسید قلع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر ناخالصی های جزیی بر عدم تکرارپذیری در فرآیند لایه نشانی الکتروفورتیکی ذرات اکسید قلع :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این پژوهش، اثر افزودن ناخالصی بر الگوی نشست نانوذرات اکسید قلع در محیط استن با اعمال میدان الکتریکی مستقیم یکنواخت بر روی الکترود فولادی مطالعه شده است. ناخالصی ها بر متغیرهای مهم لایه نشانی الکتروفورتیکی نظیر پایداری، هدایت الکتریکی، پتانسیل زتا و همچنین جریان عبوری از سوسپانسیون تاثیر گذاشته و تغییراتی در وزن نشست و میکروساختار لایه نشانده شده ایجاد مینمایند. اعمال ناخالصی از طریق افزودن مقدار مشخصی آب مقطر در سوسپانسیون حاوی نانو ذرات اکسید قلع در محیط استن انجام گرفته و تاثیر ناخالصی در هر کدام از این افزودنی ها مشاهده و مقایسه شده است. مشاهده سیستماتیک افزودن مقادیر کمی آب مقطر (در محدوده ۰ تا ۳۰۰ میکرولیتر) به عنوان ناخالصی نشان میدهد نه تنها کیفیت پوشش با افزایش مقادیر آب پایین نیامده بلکه ناخالصی باعث بهبود نسبی آن شده است. ضمن آنکه با افزودن ۴۵ میکرولیترآب در ۱۰۰ میلی لیتر سوسپانسیون رفتاری متفاوت در نتایج قابل مشاهده است. گرچه در این پژوهش افزودن مقادیری آب مقطر در حد میکرولیتر تاثیر مثبتی بر نتایج گذاشت، اما ممکن است همواره اینگونه نباشد. به عبارت دیگر باقی ماندن مقادیر ناچیزی آب مقطر حاصل از خشکایش ظروف در سیستم می تواند تاثیرات مثبت یا منفی بر لایه نشانی گذاشته و تکرارپذیری این روش را زیر سوال ببرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.