مقاله مقاومت به شوک حرارتی در پوشش های سد حرارتی زیرکونیای پایدار شده با ایتریا لایه نشانی شده بر روی اینکونل ۷۱۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقاومت به شوک حرارتی در پوشش های سد حرارتی زیرکونیای پایدار شده با ایتریا لایه نشانی شده بر روی اینکونل ۷۱۸ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقاومت به شوک حرارتی در پوشش های سد حرارتی زیرکونیای پایدار شده با ایتریا لایه نشانی شده بر روی اینکونل ۷۱۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقاومت به شوک حرارتی در پوشش های سد حرارتی زیرکونیای پایدار شده با ایتریا لایه نشانی شده بر روی اینکونل ۷۱۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقاومت به شوک حرارتی در پوشش های سد حرارتی زیرکونیای پایدار شده با ایتریا لایه نشانی شده بر روی اینکونل ۷۱۸ :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
با توجه به اینکه موتور توربین گازی یکی از حادترین محیطها را از نظر سیکلهای دمایی ایجاد میکند، میزان مقاومت پوشش سرامیکی در برابر سیکلهای دمایی و شوکهای حرارتی یکی از مشخصه های حیاتی میباشد. میزان مقاومت به شوک حرارتی و عمر سیکل حرارتی پوشش سرامیکی شدیداً وابسته به ضخامت پوشش و توزیع و میزان تخلخلها و ترکها و میکروترکها در پوشش و همچنین نوع زیرلایه و پوشش واسط و مشخصات دیگر میباشد. جهت بررسی تاثیر فاصله پاشش روی عمر شوک حرارتی پوشش سرامیکی ۸%YSZ چهار دسته نمونه با جنس زیرلایه سوپرآلیاژ اینکونل ۷۱۸ و پوشش واسط CoNiAlY لایه نشانی شده با روش HVOF با پارامترهای یکسان برای تمامی دسته ها و پوشش سرامیکی ۸%YSZ لایه نشانی شده با روش پلاسمای اتمسفری با فواصل پاشش ۷۰ و ۹۰ و ۱۱۰ و ۱۳۰ mm توسط تست شوک حرارتی مورد ارزیابی قرار گرفتند. سیکل شوک حرارتی در این کار شامل ۱۵ دقیقه حرارت دهی نمونه داخل کوره در دمای ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد و بلافاصله کوئنچ و غوطه وری در آب با محدوده دمایی ۲۲ تا ۲۸ درجه سانتیگراد به مدت ۳ دقیقه بود. نتایج نشان داد که بیشترین مقاومت به شوک حرارتی مربوط به فاصله پاشش ۹mm و کمترین آن مربوط به فاصله پاشش ۷mm به ترتیب با تحمل تعداد ۶۲ و ۳۶ سیکل تا تخریب بیش از ۵۰ % پوشش سرامیکی میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.