مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلا دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلا :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
پنیر های پاستافیلاتا یا پنیر های با دلمه ی کش دار شده، شامل گستره وسیعی از پنیر هایی می باشند، که به مناطق شمالی دریای مدیترانه ( ایتالیا، یونان، بالکان و ترکیه ) تعلق دارند. از جمله مسایلی که در خصوص پنیر موزارلا باآن مواجه هستیم مساله ماندگاری پایین این محصول می باشد. جهت کاهش این مشکلات یکی از راهکارهای مناسب افزودن مواد نگهدارنده می باشد. هدف از انجام این مقاله گرداوری مطالعات انجام شده در زمینه اثرات ضدمیکروبی اسانس آویشن و مقایسه آن ها با شرایط میکروبیولوژیکی پنیر موزارلا و تعیین اینکه آیا با افزودن این ترکیب به پنیر موزارلا به عنوان یک طعم دهنده مطلوب می توان از رشد میکروارگانیسم های پاتوژن و عوامل موثربر لیپولیز و پروتئولیز در این فراورده جلوگیری کرد، و مدت ماندگاری این محصول را افزایش داد. در این مقاله بهبررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی پنیر موزارلا و اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن و بررسی تولید پنیری با مدت ماندگاری زیاد و همچنین گرداوری تحقیقات صورت گرفته در این زمینه پرداخته شده است. با توجه بهتحقیقات فراوان صورت گرفته در زمینه اثرات ضد میکروبی اسانس آویش و مقایسه آن با میکروارگانیسم های مولد فساد در انواع پنیر به ویژه پنیر موزارلا می توان نتیجه گرفت که ترکیبات موجود در اسانس آویشن ( تیمول و کارواکرول) احتمالا می توانند اثرات بازدارندگی در رشد اشرشیا کلی، سالمونلا، سودموناس، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک ها که از اصلی ترین میکروب های مولد فساد در پنیر موزارلا می باشند، داشته باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.