مقاله بررسی اثرات فرایند فشار بالا بر روی اجزاءسازنده شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
29 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات فرایند فشار بالا بر روی اجزاءسازنده شیر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات فرایند فشار بالا بر روی اجزاءسازنده شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات فرایند فشار بالا بر روی اجزاءسازنده شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات فرایند فشار بالا بر روی اجزاءسازنده شیر :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
اثرات فشاربالا روی اجزاسازنده غذا شامل غیرفعال سازی میکروارگانیسم ها فعال سازی و غیرفعال سازی آنزیم ها دناتوراسیون پروتئین و تشکیل ژل می باشد فشاربالا مستقیما باندهای غیرکووالانسی را تحت تاثیر قرارمیدهد پلهای نمکی و پیوندهای هیدروفوبیک را تخریب می کند و درنتیجه درپروتئین های تغییرات ساختمانی و تغییراتی مشخص درهیدراسیون آنها بوجود می آورد اندازه میسل های کازئینی تحت فشاربالاتر از ۲۰۰ مگاپاسکال کاهش می یابد درمورد پروتئین های سرمی الفالاکتالبومین مقاومترین پروتئین سرمی به فشاربالا بوده و دررتبه های بعدی سرم البومین بتا لاکتوگلوبولین و درنهایت لاکتوفرین حساس ترین آنها می باشد فسفاتاز قلیایی در برابر فشار بالا مقاوم بوده و لی زمان انعقاد رنتی تحت فشارهای بالا کاهش می یابد ویتامین ها نیز بطور مشخص تحت تاثیر فشاربالا قرارنمیگیرند ظاهر شیرتیمار شده با فشاربالا شفاف یا نیمه شفاف با رنگ متمایل به زردی میباشد و همچنین اندازه ذرات نیز درشیر کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.