مقاله بررسی اثرجایگزینی شیرین کننده استویا به جای ساکارز برخواص فیزیکی شیمیایی و حسی درنوشیدنی میوه ای پرتقال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرجایگزینی شیرین کننده استویا به جای ساکارز برخواص فیزیکی شیمیایی و حسی درنوشیدنی میوه ای پرتقال دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرجایگزینی شیرین کننده استویا به جای ساکارز برخواص فیزیکی شیمیایی و حسی درنوشیدنی میوه ای پرتقال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرجایگزینی شیرین کننده استویا به جای ساکارز برخواص فیزیکی شیمیایی و حسی درنوشیدنی میوه ای پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرجایگزینی شیرین کننده استویا به جای ساکارز برخواص فیزیکی شیمیایی و حسی درنوشیدنی میوه ای پرتقال :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
استویا شیرین کننده ای طبیعی که تاحدود ۳۰۰ برابر شیرین تر ازساکاروز است که بعنوان یک ترکیب کم کالری غیرسمی منجر شده تا یک جایگزین مناسب برای ساکارز و برخی شیرین کننده ها مانند آسپارتام دربیماران دیابتی قلبی و فنل کتنوریک و مبتلا به چاقی و فشارخون باشد نوشیدنی ازجمله محصولاتی هستند که میتوان ازاستویا باهدف جایگزینی شکر استفاده نمود ازترکیب پودرشکر استویا و کنسانتره پرتقال چهارنمونه با فرمولاسیون محتوی ۲۰درصد کنسانتره پرتقال و غلظت ثابت ۲۰۰ppm استویا و غلظت های ۰و۲۰و۴۰و۶۰درصد ساکاروز و نمونه شاهد مطابق با استاندارد ۲۸۳۷فاقد استویا و حاوی ۲۰درصد کنسانتره پرتقال و ۸۰درصد ساکاروز تهیه گردید سپس ازمونهای درصد مواد جامد محلول دانسیته عصاره خشک و حسی مطابق با روش استاندارد ۲۶۸۵ انجام شد با کاهش میزان شکر درحضور استویا میزان بریکس دانسیته و عصاره خشک کاهش یافت همه نمونه ها ازلحاظ رنگ و عطر یکسان بودند میزان غلظت ساکاروز درحضور استویا تاثیر معنی داری (p>0/05برطعم نوشیدنی پرتقالی داشت و نزدیکترین طعم به نمونه شاهد که ازنظر ارزیابان مطلوبیت داشت غلظت ۲۰درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.