مقاله بررسی اثرسبوس برنج پیش فرآیند شده بربهبود خواص کمی و کیفی نان بربری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرسبوس برنج پیش فرآیند شده بربهبود خواص کمی و کیفی نان بربری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرسبوس برنج پیش فرآیند شده بربهبود خواص کمی و کیفی نان بربری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرسبوس برنج پیش فرآیند شده بربهبود خواص کمی و کیفی نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرسبوس برنج پیش فرآیند شده بربهبود خواص کمی و کیفی نان بربری :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
محصولات صنایع پخت به ویژه نان سهم عمده ای درهرم غذایی روزانه به خود اختصاص داده اند از این رو ترویج و توسعه نان حاوی منابع فیبری علاوه برافزایش ارزش تغذیه ای قادر است خواص کمی و کیفی م حصول نهایی را بهبود بخشد بنابراین هدف ازانجام این پژوهش بررسی اثرافزودن دو نوع سبوس برنج برشته شده و تحت پیش تیمار فراصوت درسطوح ۰و۵و۱۰و۱۵درصد برمیزان رطوبت حجم مخصوص تخلخل رنگ پوسته سفتی و پذیرش کلی بود لازم به ذکر است که جهت اندازه گیری میزان تخلخل و رنگ پوسته ازتکنیک پردازش تصویر و نرم افزار Image J استفاده گردید نتایج به وضوح نشان داد که با جایگزینی ۱۰درصد سبوس برنج درفرمولاسیون نان میزان حجم مخصوص و تخلخل افزایش میزان سفتی مغز نان کاهش و پذیرش کلی نمونه های تولیدی نسبت به سایر نمونه ها بهبود یافت این درحالی بود که با افزایش میزان سبوس برنج درفرمولاسیون نان برمیزان رطوبت و مولفه L* افزوده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.