مقاله بررسی اجزای تشکیل دهنده و اثرضدباکتریایی اسانس حاصل ازگیاه Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalum برروی برخی ازباکتریهای بیماری زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اجزای تشکیل دهنده و اثرضدباکتریایی اسانس حاصل ازگیاه Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalum برروی برخی ازباکتریهای بیماری زا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اجزای تشکیل دهنده و اثرضدباکتریایی اسانس حاصل ازگیاه Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalum برروی برخی ازباکتریهای بیماری زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اجزای تشکیل دهنده و اثرضدباکتریایی اسانس حاصل ازگیاه Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalum برروی برخی ازباکتریهای بیماری زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اجزای تشکیل دهنده و اثرضدباکتریایی اسانس حاصل ازگیاه Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalum برروی برخی ازباکتریهای بیماری زا :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
گیاهان معطرغنی ازاسانس های گیاهی هستند که خواص ضدمیکروبی قابل توجهی دارند لذا ازاین مواد میتوان جهت به تاخیر انداختن با ممانعت ازرشد میکروارگانیسم های بیماریزا و یا عامل فساد استفاده نمود تیره کاسنی به جهت داشتن صفات و اختصاصات مهم دارویی و غذایی همچنین به خاطر وجود ترکیبات معطر بسیار متنوع درصنایع ارایشی و بهداشتی دارای کاربرد فراوان می باشد گونه مینای پرکپه که متعلق به خانواده کاسنی و جنس مینا می باشد گیاهی معطر و چندساله است که درطی سنتی و مدرن کاربرد وسیعی دارد هدف ازاین تحقیق تجزیه و شناسایی مواد موجود دراسانس گیاه مینای پرکپه و بررسی اثرات ضدمیکروبی آن بود که درصورت داشتن اثرات مطلوب بعدازبررسیه ایتکمیلی بتوان ازآن فرمهای دارویی تهیه نمود بدین منظور اندامهای هوایی گیاه درمرحله گلدهی جمع اوری گردید و پس ازخشک شدن دردمای محیط ازمایشگاه اسانس گیری به روش تقطیر با آب صورت گرفت تجزیه و شناسایی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس با دستگاه کروماتوگراف گازی GC و کروماتوگراف گازی متصل شده با طیف سنج جرمی GC/MS با محاسبه شاخصهای بازداری و مطالعه طیفهای جرمی انجام گرفت نتایج این بررسی نشان داد که بازده اسانس گیاه مورد مطالعه ۱/۳ درصد است که حدود ۵۰درصد آن رادو ترکیب ضدعفونی کننده ۱و۸سینئول وکامفور تشکیل دادند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.