مقاله بررسی ارقام تجاری گندم مناسب تهیه نان در منطقه گنبد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارقام تجاری گندم مناسب تهیه نان در منطقه گنبد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارقام تجاری گندم مناسب تهیه نان در منطقه گنبد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارقام تجاری گندم مناسب تهیه نان در منطقه گنبد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارقام تجاری گندم مناسب تهیه نان در منطقه گنبد :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این بررسی به مطالعه ارقام تجاری گندم مناسب نان در منطقه گنبد پرداخته شده است ، بدین منظور ۱۵ نمونه گندم رقم کو هدشت، مروارید، ۱۹-N80- در سال ۱۳۹۱ در فصل برداشت از کشاورزان بطور تصادفی به مقدار یک کیلوگرم جمع آوری ودر کیسه های پلاستیکی نگهداری و به آزمایشگاه شرکت آرد مشتری ارسال شد . هر نمونه با یک شماره، شناسایی می شود . ویژگی شیمیایی گندم شامل رطوبت مطابق با روش استاندارد ملی ایران به شماره( ۲۷۰۵ )، گلوتن مرطوب به شماره ( ۱-۹۶۳۹ )، اندیس گلوتن به شماره ( ۲-۹۶۳۹ )، عدد فالینگ به شماره ۴۱۷۵ )، پروتئین مطابق روشICCبه شماره ( ۱-۱۵۰ ) اندازه گیری شد و با استاندارد ملی گندم ( ۱۰۴ ) مقایسه شدند.نتایج آزمونها نشان داد ۱۰۰ د رصد رقم کوهدشت و ۲۰ در صد رقم مروارید با استاندارد ( ۱۰۴ ) مطابقت نداشتاما ۱۰۰ در صد رقم ۱۹-N80-با استاندارد( ۱۰۴ ) مطابقت داشت وبه ترتیب رقم ۱۹ -N80- مروارید مناسب تولید نان بودند، ولی رقم کوهدشت جزء گندم ضعیف محسوب می شود وبا اختلاط صحیح این ارقام به نان مناسب دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.