مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
در این پژوهش بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از عصاره اتانول و اسیدکلریدریک ( ۸۵:۱۵ ) پرچم گیاه زعفران که تحت ، تاثیر تیمار فراصوت قرار گرفته است، از طریق آزمون فولین سیوکالتو صورت گرفت. برای بهینه سازی فرایند در سه زمان ۵ ۱۰ و ۱۵ دقیقه و شدت صوت ۲۰ ۶۰ و ۱۰۰ بررسی شد. نتایج به دست آمده نشان می دهد که مناسب ترین شرایط برای استخراجترکیبات فنولیک زمان ۱۰ دقیقه و شدت صوت ۱۰۰ بود. تحت این شرایط میزان استخراج مقدار ترکیبات فنولیک عصاره ۳۶/۵۴mg در میلی لیتر گالیک اسید به ازای ۵ گرم از پودر اولیه بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.