مقاله بررسی تاثیر استفاده از نانو فناوری در بسته بندی و نگهداری غذا و محصولات ارگانیک کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر استفاده از نانو فناوری در بسته بندی و نگهداری غذا و محصولات ارگانیک کشاورزی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر استفاده از نانو فناوری در بسته بندی و نگهداری غذا و محصولات ارگانیک کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر استفاده از نانو فناوری در بسته بندی و نگهداری غذا و محصولات ارگانیک کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر استفاده از نانو فناوری در بسته بندی و نگهداری غذا و محصولات ارگانیک کشاورزی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
دراین مقاله چندین کاربرد نانومواد دربسته بندی و نگهداری غذا مرور شده است ازجمله نانوکامپوزیت های پلیمر /خاک رس به عنوان موادبسته بندی با نگهدارندگی بالا نانوذرات نقره به عنوان حاملهای ضدمیکروب قوی و نانوحسگرها و سنجه هایی برپایه نانومواد برای تعیین انالیت های مناسب گازها مولکولهای الی کوچک و عوامل بیماریزایی که درغذا رشد می کند به علاوه به منظور پوشش دادن جنبه های فنی این موضوعات وضعیت تجاری کنونی درک مفهوم سلامت این فناوری ها هم مورد بحث قرارگرفته است این کاربردها انتخاب شده اند زیرا درآنها بطور مستقیم نانوذرات به غذاهای مصرفی افزوده نمی شود و بنابراین برای آنکه درمدت کوتاه تری درمعرض مصرف عموم واقع شود ازاقبال بیشتری برخوردار هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.