مقاله بررسی تاثیر جایگزینی شیره انگور با شکر در بیسکوئیت غنی شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر جایگزینی شیره انگور با شکر در بیسکوئیت غنی شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر جایگزینی شیره انگور با شکر در بیسکوئیت غنی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر جایگزینی شیره انگور با شکر در بیسکوئیت غنی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر جایگزینی شیره انگور با شکر در بیسکوئیت غنی شده :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تولید بیسکویت غنی شده توسط آهن و اسید فولیک با روش جایگزینی شیره انگور به جای شکربرروی یک نوع بیسکویت انجام شد دراین پژوهش اثرشیره انگور برویژگی فیزیکوشیمیایی بیسکویت مورد ارزیابی قرارگرفت شیره انگور دردو سطح ۷۰و۱۰۰درصد به بیسکویت اضافه شد بیسکویتهای موردنظر دربسته های سلوفانی به مدت ۶ماه دردمای محیط نگهداری شدند پس ازآن مشخص شد که جایگزینی شیره انگور با شکرتاثیر معنی داری درمیزان خصوصیات فیزیکوشیمیایی داشته است بطوریکه علاوه برافزایش مدت ماندگاری بیسکویت باعث کاهش ph و افزایش خاکسترورطوبت گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.