مقاله بررسی تاثیر خشک کردن کف پوشی بر برخی خصوصیات پودر آلبالو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر خشک کردن کف پوشی بر برخی خصوصیات پودر آلبالو دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر خشک کردن کف پوشی بر برخی خصوصیات پودر آلبالو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر خشک کردن کف پوشی بر برخی خصوصیات پودر آلبالو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر خشک کردن کف پوشی بر برخی خصوصیات پودر آلبالو :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
آلبالو از میوه های مهم مناطق معتدله است، که بیشتر مصرف آن درصنایع تبدیلی می باشد و مصرف تازه خوری سهم کمی را به خود اختصاص داده است. از جمله دلایل تبدیل کنسانتره و آبمیوه به پودر میوه رامی توان افزایش زمان ماندگاری، سهولت در حمل و نقل و کاربرد آن به عنوان افزودنی طعم دهنده در صنایع غذایی دانست. در این مطالعه اثر متیل سلولز در سه سطح ( ۱ و۱/۵و۲% وزنی /وزنی) و دماهای خشک کردن،۵۰)۶۵ ۸۰ درجه سانتی گراد) بر حلالیت، اسیدیته، اندیس قهوه ای شدن و زمان خشک کردن پودر آلبالو تولید شده به روش کف پوشی بررسی گردید. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت متیل سلولز اندیس قهوه ایشدن و زمان خشک کردن پودر کاهش یافت اما میزان حلالیت نمونهها روند افزایشی داشت. همچنین نتایج نشان داد که در دمای خشک کردن ۶۵ درجهسانتیگراد پودر آلبالو دارای بیشترین حلالیت میباشد از طرفی اندیس قهوه ای شدن و زمان خشک کردن پودر با افزایش دما کاهش یافت. تنها اثر دمای خشک کردن بر اسیدیته معنی دار شد به طوری که با افزایش دمای خشک کردن اسیدیته کل افزایش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.