مقاله مرتب سازی پسته با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر، امواج مایکروویو و شبکههای عصبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مرتب سازی پسته با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر، امواج مایکروویو و شبکههای عصبی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مرتب سازی پسته با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر، امواج مایکروویو و شبکههای عصبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مرتب سازی پسته با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر، امواج مایکروویو و شبکههای عصبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مرتب سازی پسته با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر، امواج مایکروویو و شبکههای عصبی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
پس از یک دیدگاه به دو دسته مغز دار و پوک و از نقطه نظری دیگر به دو دسته در باز (خندان) و در بسته (نا خندان) تقسیم میشود. پسته های پوک جز نمونههای بیارزش هستند و باید از اعمال مغزی دار آن جدا شوند. جداسازی انبار پسته عمدتاً با استفاده از دستگاههای مکانیکی صورت میپذیرد. تکنولوژی به کار رفته در این دستگاهها علاوه بر اینکه هنگام جداسازی باعث صدمه زدن به پوست و مغز پسته میشود خطای قابل توجهی دارد. بنابراین نیاز به روشهای مبتنی بر تکنیکهای پردازش تصویر مشهود است. در روش پیشنهادی در این مقاله قصههای دربسته به دو دسته مغازهدار و پوک دستهبندی میشوند. به این ترتیب که ابتدا نمونهها با استفاده از امواج مایکروویو گرم شده تا در تصاویر حساس به مادون قرمز آنها ویژگیهایی ایجاد گردد. سپس با استفاده از یک دوربین حرارتی تصاویری از آنها تهیه میگردد . با استخراج چند ویژگی از تصاویر و تغذیه آنها به شکل عصبی پرسپترون چند لایه دستهبندی صورت میپذیرد. کارایی این روش با استفاده از ۴۰۰ نمونه آزمایشی شامل ۳۰۰ نمونه مغازهدار مثل نمونه پوک و دقت ۹۶% بررسی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.