مقاله بهرهگیری از معماری سنتی در جهت کاهش مصرف انرژی با توجه به شرایط اقلیمی (مطالعهی موردی: شهر کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهرهگیری از معماری سنتی در جهت کاهش مصرف انرژی با توجه به شرایط اقلیمی (مطالعهی موردی: شهر کرمانشاه) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهرهگیری از معماری سنتی در جهت کاهش مصرف انرژی با توجه به شرایط اقلیمی (مطالعهی موردی: شهر کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهرهگیری از معماری سنتی در جهت کاهش مصرف انرژی با توجه به شرایط اقلیمی (مطالعهی موردی: شهر کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهرهگیری از معماری سنتی در جهت کاهش مصرف انرژی با توجه به شرایط اقلیمی (مطالعهی موردی: شهر کرمانشاه) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هماهنگ کردن ساختمانها و محیط مسکونی انسان با شرایط و عوامل اقلیمی به دلیل گرانی انرژی از اهمیت زیادیبرخوردار است. انسان میتواند با توجه به مطالعهی شرایط اقلیمی، محیط مسکونی خویش را به گونهای طراحی نمایدکه به کمترین میزان مصرف انرژی در آن نیاز باشد. معماران سنتی در تطابق با شرایط اقلیمی با توجه به پتانسیلهایمحیطی از روشهای مناسبی استفاده نمودهاند به طوری که ساختمانهای سنتی در گوشه و کنار کشور این هماهنگیو سازگاری حیرتانگیز را به خوبی نشان میدهد. در این مقاله با مطالعهی شرایط اقلیمی شهر کرمانشاه و بررسیسبک معماری سنتی آن به ضرورت طراحی ساختمانهای متناسب و سازگار با اقلیم منطقه و در نتیجه کاهش مصرفانرژی و بهینهسازی مصرف آن پرداخته شده است. بدین منظور پس از تهیه، مطالعه و بررسی مهمترین پارامترهایاقلیمی محدودهی مورد مطالعه و با استفاده از روشهای دمای موثر، اولگی و گیونی، شرایط اقلیم معماری منطقه، موردبررسی قرار گرفت و معماری سنتی منطقه نیز با روش معماری ماهانی مطالعه گردید. در نهایت با مطابقت روشماهانی با سبک معماری قدیم و جدید منطقه مشخص شد که شیوهی معماری قدیم آن متناسب با شرایط اقلیمیحاکم بر منطقه بوده و با پیشنهادات ماهانی کاملا مطابقت داشته اما ساخت و سازهای کنونی، خلاف این را نشان میدهد. در نتیجه با بهرهگیری از این سبک معماری سنتی، نتایج و پیشنهادات لازم جهت ساخت بناهای متناسب با اقلیممنطقه ارائه گردید که با بکارگیری و استفاده از این روش و پیشنهادات مربوط به آن در ساخت بناهای جدید می توان گامی موثر در جهت کاهش مصرف انرژی و سوختهای فسیلی برداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.