مقاله تاثیر سطوح مختلف کلریدکلسیم بر صفات کوی و کیفی کیوی رقم هایوارد در طی ۴ماه نگه داری در سردخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف کلریدکلسیم بر صفات کوی و کیفی کیوی رقم هایوارد در طی ۴ماه نگه داری در سردخانه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف کلریدکلسیم بر صفات کوی و کیفی کیوی رقم هایوارد در طی ۴ماه نگه داری در سردخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف کلریدکلسیم بر صفات کوی و کیفی کیوی رقم هایوارد در طی ۴ماه نگه داری در سردخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف کلریدکلسیم بر صفات کوی و کیفی کیوی رقم هایوارد در طی ۴ماه نگه داری در سردخانه :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پژوهش حاضربه منظوربررسی اثرسطوح مختلف کلریدکلسیم برصفات کمی و کیفی کیوی رقم هایوارد درطی ۴ ماه نگه داری درسردخانه انجام شد میوه های کیوی رقم هایوارد درمرحله بلوغ تجاری ازیک باغ تجاری درشهرستان بابل برداشت گردید ازمایش درقالب طرح کاملا تصادفی با۵تکرار وسه تیمارکلرید کلسیم با غلظت های ۰و۳و۵ درصدبه اجرا درامدپس ازتیمارنمونه ها به سردخانه دمای ۰درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۹۰-۹۵درصد انتقال داده شدند اندازه گیری صفات کمی و کیفی میوه پس از۴ماه انبارمانی مورد بررسی قرارگرفت درپایان ازمایش صفات موادجامد محلول TSS اسیدیته قابل تیتراسیون TA ) ، pH ابمیوه سفتی بافت میوه میزان کاهش وزن میوه و تست طعم و مزه اندازه گیری گردید نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که موادجامدمحلول اسیدیته قابل تیتراسیون وPH ابمیوه اختلاف معنی داری درمقایسه باشاهد نشان ندادند همچنین کاربرد خارجی کلرید کلسیم درتیمار ۵درصد توانست تاثیرمعنی داریدرسفتی بافت میوه میزان کاهش وزن میوه و تست طعم و مزه نسبت به شاهدنشان دهد نتایج مقایسه میانگین نشان داد که بالاترین میزان سفتی بافت و کمترین میزان کاهش وزن مربوط به غلظت ۵درصد کلریدکلسیم درطی انبارمانی می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.