مقاله امکان‌سنجی استفاده مجدد از پساب تصفیه‌شده برای آبیاری فضای سبز (مطالعه موردی : تصفیه‌خانه فاضلاب قیطریه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان‌سنجی استفاده مجدد از پساب تصفیه‌شده برای آبیاری فضای سبز (مطالعه موردی : تصفیه‌خانه فاضلاب قیطریه) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان‌سنجی استفاده مجدد از پساب تصفیه‌شده برای آبیاری فضای سبز (مطالعه موردی : تصفیه‌خانه فاضلاب قیطریه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان‌سنجی استفاده مجدد از پساب تصفیه‌شده برای آبیاری فضای سبز (مطالعه موردی : تصفیه‌خانه فاضلاب قیطریه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان‌سنجی استفاده مجدد از پساب تصفیه‌شده برای آبیاری فضای سبز (مطالعه موردی : تصفیه‌خانه فاضلاب قیطریه) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
استفاده مجدد از پساب تصفیه‌شده فاضلاب جهت مصارف مختلف شهری و غیرشهری مطابق با استاندارد محیط زیست و میزان تصفیه بعنوان یک راهکار پایدار جهت مقابله با بحران کمبود آب در کشور حائز اهمیت است. رویکرد این پژوهش، ارزیابی کارایی تصفیه‌خانه فاضلاب قیطریه با تمرکز بر کیفیت پساب خروجی و به منظور امکان‌سنجی استفاده مجدد از آن در آبیاری فضای سبز می‌باشد. پس از نمونه‌برداری در ماه‌های مختلف سال از فاضلاب ورودی و پساب تصفیه‌شده خروجی، پارامترهای متعارف مطابق با روش استاندارد اندازه‌گیری گردید. مطابق نتایج حاصل، با وجود اینکه هم‌اکنون تصفیه‌خانه با حداکثر ظرفیت خود در حال راهبری است، متوسط حذف شاخص‌های BOD، COD و TSS به ترتیب ۵/۹۴، ۲/۸۷ و ۴/۸۷ بوده و غلظت میانگین آنها در پساب خروجی به ترتیب برابر ۴/۷، ۲/۲۷ و ۷/۱۸ میلی‌گرم در لیتر می‌باشد. همچنین غلظت متوسط کلیفرم کل در پساب خروجی ۱۰۲×۷/۹ در هر ۱۰۰ میلی‌لیتر می‌باشد. با عنایت به نتایج پژوهش، پساب خروجی تصفیه‌خانه قیطریه از لحاظ پارامترهای متعارف تصفیه کاملاً در محدوده استانداردهای سازمان محیط زیست ایران و سازمان بهداشت جهانی(WHO) بوده و برای آبیاری فضای سبز محدودیتی ندارد. همچنین بدلیل وجود مواد مغذی کافی و برآورد بخشی از نیاز کودی فضای سبز و کاهش هزینه‌های مترتب بر آن، آبیاری با پساب تصفیه‌شده این واحد پیشنهاد می‌گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.