مقاله برآورد بیماریهای قلبی عروقی و تنفسی منتسب به آلاینده PM10 موجود در هوای شهر تبریز ، شمال غربی ایران ، سال ۱۳۹۰ (با استفاده از مدل AIR Q )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد بیماریهای قلبی عروقی و تنفسی منتسب به آلاینده PM10 موجود در هوای شهر تبریز ، شمال غربی ایران ، سال ۱۳۹۰ (با استفاده از مدل AIR Q ) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد بیماریهای قلبی عروقی و تنفسی منتسب به آلاینده PM10 موجود در هوای شهر تبریز ، شمال غربی ایران ، سال ۱۳۹۰ (با استفاده از مدل AIR Q )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد بیماریهای قلبی عروقی و تنفسی منتسب به آلاینده PM10 موجود در هوای شهر تبریز ، شمال غربی ایران ، سال ۱۳۹۰ (با استفاده از مدل AIR Q )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد بیماریهای قلبی عروقی و تنفسی منتسب به آلاینده PM10 موجود در هوای شهر تبریز ، شمال غربی ایران ، سال ۱۳۹۰ (با استفاده از مدل AIR Q ) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
مقدمه : ذرات معلق به عنوان شاخه ای از مواد آلاینده دارای تنوع و پیچیدگی بسیار زیادی هستند. طبق مطالعات ثابت شده است که مواجه با ذرات در سایز های مختلف باعث افزایش خطر بیماریهای قلبی و مشکلات تنفسی و ریوی می شود . شهر تبریز به عنوان مرکز استان آذربایجان شرقی در حال حاضر یکی از پرجمعیت ترین و آلوده ترین شهرهای ایران به شمار می رود. روش کار : هدف از این تحقیق برآورد بیماری های قلبی و تنفسی منتسب به آلاینده PM10 در سال ۱۳۹۰ است بنابراین در مرحله اول غلظت آلاینده PM10در سال۱۳۹۰ با استفاده از دستگاه GRIMM اندازه گیری گردید.برای نمونه برداری ۴ ایستگاه که کل شهر تبریز را در بر گیرد انتخاب گردید . همچنین پارامترهای دما و فشار از طریق نرم افزار(WWW.MSN.COM) ساعت به ساعت قرائت و ثبت گردید . در مرحله بعد این داده ها توسط نرم افزار EXCEL پردازش گردید و داده های پردازش شده به مدل AIR Q داده شد . یافته ها : نتایج نمونه برداری نشان داد که بیشترین غلظت PM10 مربوط به ایستگاه میدان نماز با غلظت ۹۵/۷۸میکروگرم بر متر مکعب و کمترین غلظت مربوط به ایستگاه باغشمال با غلظت ۳۳/۷۸ میکروگرم بر متر مکعب بوده است . نتایج حاصل از مدل نشان داد که تعداد موارد بیماری های قلبی و تنفسی منتسب به آلاینده PM10 موجود در هوای شهر تبریز در سال ۱۳۹۰ به ترتیب ۴۲۰ و ۱۰۸۸ نفر بوده اند . بحث و نتیجه گیری : تعداد تجمعی موارد بیماری قلبی نسبت به سال ۱۳۸۷ ، ۳۱ نفر کاهش داشته است . بیشترین تعداد موارد بیماری قلبی عروقی (۴۴ نفر) مربوط به رده غلظتی ۷۰ تا ۸۰ میکروگرم در مترمکعب بوده است . با افزایش هر ده میکروگرم بر متر مکعب غلظت PM10 خطر بیماریهای قلبی عروقی منتسب در شهر تبریز ۹/۰ درصد افزایش می یابد. تعداد تجمعی موارد بیماری تنفسی ناشی از۱۰PM، نسبت به سال ۱۳۸۷ ، ۷۹ نفر کاهش یافته است. ۶۸درصد این بیماری در روزهای با غلظت کمتر از ۱۲۰ میکروگرم در متر مکعب به وقوع بیوسته است. با افزایش هر ده میکروگرم بر متر مکعب غلظت PM10 خطر بیماری های تنفسی منتسب در شهر تبریز ۸/۰ درصد افزایش می یابد . و این کاهش نفرات بیماریهای قلبی و تنفسی در سال ۱۳۹۰ نسبت به سال ۱۳۸۷ به دلیل کاهش غلظت سالیانه PM10 در سال ۱۳۹۰ نسبت به سال ۱۳۸۷ بوده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.