مقاله تعیین کیفیت روغن تهیه شده ازضایعات ماهی فیتوفاک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین کیفیت روغن تهیه شده ازضایعات ماهی فیتوفاک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین کیفیت روغن تهیه شده ازضایعات ماهی فیتوفاک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین کیفیت روغن تهیه شده ازضایعات ماهی فیتوفاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین کیفیت روغن تهیه شده ازضایعات ماهی فیتوفاک :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
غذاهای دریایی منبع ارزشمند تغذیه ای به شمارمیروند متاسفانه استفاده مطلوبی ازتمام اجزاء ابزیان صورت نمی پذیرد و مقدارزیادی ازآن دورریخته میشود و ضمن کاهش منبع غذایی باعث ایجادالودگی میگردد دراین مطالعه کیفیت روغن تهیه شده ازضایعات ماهی فیتوفاک ازنظر میزان اسیدهای چرب و انالیز میکروبی مورد بررسی قرارگرفت روغن ماهی به صورت مکانیکی و با استفاده ازحرارت و سانتریفیوژ تهیه شداین روغن حاوی ۲۵/۵۲درصد اسیدهای چرب چندزنجیره غیراشباع بود همچنین نسبت اسیدهای چرب n3به n6 و مجموع میزان اسیدهای چرب ایکوزانوئیک اسید و دوکوزاهگزاانوئیک اسید EPA) + DHA دراین روغن به ترتیب۵/۲۳و۹/۳۸ بود نتایج نشان داد روغن تهیه شده ازضایعات شکمی ماهی فیتوفاک ازنظر اسیدهای چرب و نداشتن میکروب دارای کیفیت مناسبی بوده و میتوان ازآن به عنوان ماده اولیه روغنهای امگا ۳ استفاده نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.