مقاله بررسی دو روش های متداول پخت نان روی برخی پارامترهای کیفی نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی دو روش های متداول پخت نان روی برخی پارامترهای کیفی نان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دو روش های متداول پخت نان روی برخی پارامترهای کیفی نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دو روش های متداول پخت نان روی برخی پارامترهای کیفی نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دو روش های متداول پخت نان روی برخی پارامترهای کیفی نان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
نان یکی از قدیمی ترین و پرمصرفترین محصول غذایی انسان است. نان دارای اشکال گوناگونی میباشد و بسته به فرهنگ وسلیقه واند به روشهای مختلفی پخت گردد. اما این محصول مانند سایر مواد غذایی بایستی کیفیت قابل قبولی برای مصرف کنندهداشته باشد. عوامل متفاوتی نظیر درجه حرارت، روش پخت و نوع واریته گندم مصرفی میتواند بر کیفیت این محصول تاثیرگذار باشد و سبب تغییر خواص شیمیایی، فیزیکی و حسی محصول شود. در این پژوهش با توجه به اهمیت موضوع سه واریته گندم اروم، پیشگام و زارع انتخاب گردید و از آرد حاصل از این گندمها نان تهیه شد. روش پخت نان به دو صورت بربری و لواش صورتگرفت و سپس شاخص های کیفی آن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین میزان رطوبت در نان بربری حاصل از گندم زارع و بیشترین میزان فعالیت آبی به نان بربری حاصل از گندم اروم مشاهده شد که میزان آنها به ترتیب ۳۶ درصد و ۰۹ بود. همچنین بیشترین و کمترین حجم مخصوص به ترتیب در نان بربری پیشگام و لواش پیشگام بدست آمد که خود بیانگر میزانتاثیر قابل نوع روش پخت بر حجم مخصوص نان می باشد. آنالیز حاصل از داده های حسی توسط پنلیستها نیز نشان داد که نان بربری حاصل از گندم پیشگام دارای بیشترین امتیاز در آزمون طعم، بو و بافت را می باشد. نتایج این تحقیق نشان داد که روش پخت بربری و لواش و همچنین نوع گندم مصرفی میتواند تاثیر قابل توجهی روی شاخصهای کیفی نان حاصل داشته باشد و میزان کیفیت آن را به میزان زیادی تغییر دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.