مقاله بررسی راهکارهای توسعه کشاورزی ارگانیک از نظر کارشناسان جهاد کشاورزی استان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی راهکارهای توسعه کشاورزی ارگانیک از نظر کارشناسان جهاد کشاورزی استان همدان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی راهکارهای توسعه کشاورزی ارگانیک از نظر کارشناسان جهاد کشاورزی استان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی راهکارهای توسعه کشاورزی ارگانیک از نظر کارشناسان جهاد کشاورزی استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی راهکارهای توسعه کشاورزی ارگانیک از نظر کارشناسان جهاد کشاورزی استان همدان :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
علیرغم توجه روزافزون جهانی به نظامهای کشاورزی ارگانیک یا سبز و با وجود شرایط و ویژگیهای مستعد زیست محیطی، اقلیمی، فرهنگی، اجتماعی و همچنین منابع غنی و متنوعی که در کشور بزرگ ایران وجود دارد، متأسفانه هنوز این نوعنظام تولید در نظامهای کشاورزی ایران جایگاه مناسبی نداشته و برنامه دقیقی نیز برای توسعه آن وجود ندارد. معرفی نظام کشاورزی سبز به زارعین کشور، مستلزم تدوین برنامهای جامع و همهجانبه است و تداوم موفقیتآمیز آن به وجود پشتوانه آموزشی و پژوهشی پویا بستگی خواهد داشت. تحقیق حاضر با استفاده از روش کیفی به بررسی راهکارهای توسعه کشاورزیارگانیک پرداخته است. جامعه آماری تحقیق کلیه کارشناسان جهاد کشاورزی استان همدان میباشند و ابزار جمعآوری اطلاعات، مصاحبه از نوع مصاحبه نیمهساختدارمند بوده و جمعآوری دادهها با ۴۵ نفر از کارشناسان جهاد کشاورزی استان همدان به اشباع نظری رسید. نتایج نشان داد که از نظر کارشناسان جهاد کشاورزی استان گسترش محصولات ارگانیک دارایمزیتهای زیر است: تولید محصول سالم و ارتقاء سلامت جامعه، کاهش مصرف سموم شیمیایی، گسترش توسعه پایدار، ارتقاءکیفیت محصول، بهبود درآمد کشاورزان خردهپا و افزایش تنوع زیستی. نتایج همچنین نشان داد جهت توسعه کشاورزی ارگانیک در استان همدان مهمترین عامل، آموزش کشاورزان در این زمینه بوده و سایر عوامل به ترتیب عبارتند از: خرید تضمینی محصولات کشاورزان توسط دولت، اعطای تسهیلات لازم جهت تولیدات ارگانیک توسط دولت، گسترش برنامههای آموزشی در خصوص کشاورزی ارگانیک برای کارگزاران ترویج، فرهنگسازی عمومی نسبت به محصولات ارگانیک و ایجاد بازارهای فروش خاص محصولات ارگانیک.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.