مقاله قابلیت های استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در مدلسازی هندسی توده سنگ های درزه دار (مطالعه موردی: بلوک تکتونیکی I معدن چغارت)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله قابلیت های استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در مدلسازی هندسی توده سنگ های درزه دار (مطالعه موردی: بلوک تکتونیکی I معدن چغارت) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله قابلیت های استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در مدلسازی هندسی توده سنگ های درزه دار (مطالعه موردی: بلوک تکتونیکی I معدن چغارت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله قابلیت های استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در مدلسازی هندسی توده سنگ های درزه دار (مطالعه موردی: بلوک تکتونیکی I معدن چغارت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله قابلیت های استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در مدلسازی هندسی توده سنگ های درزه دار (مطالعه موردی: بلوک تکتونیکی I معدن چغارت) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ناپیوستگی ها به عنوان یکی از مهمترین عوامل آنیزتروپی وناهمگنی درتوده های سنگی محسوب می شوند و تاثیر عمیقی در رفتار مکانیکیو هیدورلیکی این محیط ها دارند. از این رو مدلسازی شبکه هندسی ناپیوستگیها در توده سنگهای درزهدار مرتبط با پروژههای عمرانی، معدنیو مهندسی نفت ضروری میباشد. روش های استفاده شده شبیهسازی شبکه ناپیوستگی های توده سنگهای درزهدار شامل روش قطعی، آماریو زمین آماری می باشند. در روشهای آماری توابع توز یع پارامترهای ناپیوستگیها مورد توجه قرار می گیرند. تصادفی در نظر گرفتن متغییرهاو عدم توجه به ویژگی فضایی پارامترهای ناپیوستگیها در توده سنگ مهمترین عیب این روش می باشد. پارامترهای هندسی درزه ها می توانندتوسط روشهای زمین آماری به حسب وجود خودهمبستگی و یا وابستگی فضایی بین آنها مورد تخمین قرار گیرند. علی رغم مزایای این روش،زمین آمار نیازمند اطلاعات زیاد توزیع شده در توده و دقت بالا در واریوگرافی و تخمین است که معمولا دسترسی به آن پر هزینه و پیچیدهمی باشد. امروزه روش شبکه عصبی به عنوان یک تخمین گر قدرتمند توانسته است پیچیدگی های ارتباط بین این پارامتر ها را مدل سازی نماید ونتایج حاصل از تخمین پارامترهای هندسی بلوک تکتونیکی یک معدن چغارت با استفاده از روش شبکه عصبی حاکی از آن است که این تکنیکبا عبور از مشکلات و پیچیدگی های تخمین بروش زمین آماری و تنها با استفاده ازمحاسبات ساده الگوی توزیع پارامترهای هندسی را شناخته وبادقتی بالاتر از زمین آمار به تخمین آنها پرداخته است. لذا استفاده از شبکه عصبی در مدلسازی و تخمین پارامترهای هندسی ناپیوستگی ها پیشنهادمی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.