بررسی چگونگی تولید کائوچوی طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی چگونگی تولید کائوچوی طبیعی دارای ۶۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی چگونگی تولید کائوچوی طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

مقدمه

از زمان ها دور ،مالزی بزرگترین تولید کننده ی کائوچوی طبیعی بوده است . این کشور در سال ۱۹۸۵ ،با تولید ۴۱/۱ میلیون تن ۹/۳۴  درصد از کل سهم  تولید کائوچوی طبیعی جهان را داشته است . در سال ۱۹۷۰سهم جهانی تولید مالزی ۴۱ درصد بوده است . در سال۱۹۷۹ ، حدود ۴۰ کشتزار برزگ ۵۵ درصد از کل محصول کائوچوی طبیعی مالزی را تولید می کردند اما درسال ۱۹۸۳ بدلیل تمایل به کشت محصولات پرسودی تری مثل روغن نخل و کاکائو ، این سهم به ۴۱ درصد کاهش یا فت انتظار می رود که کاهش مساحت زیرکشت برای تولید کائو چوی طبیعی در مالزی ادامه یابد و این درحالی ست که کل تولید مالزی بخاطر بهره وری بیشتر از نهالستانها  افزایش خواهد یافت اکنون اندونزی با ۵/۲میلیون هکتار مساحت زیر کشت سطح بیشتری رابرای تولید کائو چوی طبیعی در مقایسه با مالزی که حدود ۲ میلیون هکتار زیر کشت دارد ، در دست دارد . اما بخاطر تولید کمتر ، اندونزی با تولید یک میلیون تن کائو چوی طبیعی یا ۲۵ درصد سهم تولید جهانی ، در مکان دوم قرار دارد پس از اندونزی ،تایلند با ۵/۱ میلیون هکتار سطح زیر کشت  و حدود ۶/۰ میلیون تن تولید کائوچوی طبیعی ریال ۱۵ درصد ازسهم تولید جهانی را به خود اختصاص داده است . علاوه بر این ،در سال ۱۹۸۳ کشورهای هند و چین با تولید ۱۷/۰ میلیون تن (۳/۴ درصد سهم تولید جهانی )( در چین ،تولید برای مصارف داخلی است )، سریلانکا با ۱۴/۰ میلیون تن ( ۴/۳ درصد ) ، تعدادی ازکشورهای آسیایی ، آفریقایی و امریکایی واقع  در عرض جغراقیایی ۱۰درجه ، در کنار خط  استوا ، نیز تولید کننده های کائوچوی طبیعی‌هستند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.