مقاله بررسی فیتوشیمی و اثرات آنتی دیاکسیدانی گیاه شاه تره Fumaria parviflora
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فیتوشیمی و اثرات آنتی دیاکسیدانی گیاه شاه تره Fumaria parviflora دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فیتوشیمی و اثرات آنتی دیاکسیدانی گیاه شاه تره Fumaria parviflora کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فیتوشیمی و اثرات آنتی دیاکسیدانی گیاه شاه تره Fumaria parviflora،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فیتوشیمی و اثرات آنتی دیاکسیدانی گیاه شاه تره Fumaria parviflora :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
شاه تره گیاهی است یکساله علفی به ارتفاع ۲۰ تا ۸۰ سانتیمتر که در مزارع، باغها و زمینهای کشاورزی به حالت خودرو و به عنوان علف هرز میگوید. به عنوان ملین ، مسهل ، مدر ، معرق ، اشتها آور ،ضد نفخ ، مسکن و تصفیه کننده خون شناخته شده است. عصاره آن در بهبودی بیماریهای قلبی – عروقی و دستگاه کبدی – صفایی مؤثر است. زمین و هدف: امروز منابع گیاهی به عنوان جانشین مواد شیمیایی در داروها و مواد غذایی مورد توجه روزافزون قرار گرفته و یافتن اثر آنتی اکسیدانی گیاهان به دلیل استفاده در صنعت غذا و تأمین سلامتی از اولویت بیشتری برخوردار است. این مطالعه به منظور تعیین اثر آنتی اکسیدانی گیاه شاه تره انجام شد. طرح مسئله: در این مطالعه تاثیر آنتی اکسیدانی گیاه شاه تره و سنجش فنل و فلاونوئید مورد بررسی قرار گرفت. روش بررسی: به منظور بررسی ویژگی آنتی اکسیدانی ، بخش دارویی گیاه شاه تره که شامل اندام هوایی بود از روستای جابوز از توابع شهرستان کاشمر در استان خراسان رضوی در فروردین ماه ۱۳۹۲ جمعآوری و در سایه خشک گردید. اثر جمعآوری دادهها: سیاه پودر شده شاه تره توسط دستگاه سوکسله و به ترتیب با استفاده از حلال های متانولی ، آبی و کلروفرمی گستردگی میشد. اسانس گیری گیاه شاه تره با روش تقطیر با آب و به وسیله دستگاه کلونجر ان انجام شد. تکنیک به کار رفته: به منظور بررسی ویژگی آنتی اکسیدانی عصاره متانولی آبی و کلروفرمی سیاه شاه تره با استفاده از روش ۲، ۲ دی فنیل -۱- پیکریل هیدرازیل تعیین گردید. جهت شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس گیاهک هامان قصاص حاصل ده دستگاه GC-MS دیدگاه شد. نتایج: بررسیها نشان دادند که فعالیت آنتی اکسیدانی این گیاه مطلوب بوده و افزایش غلظت گزارههای الکلی، آبی و کلروفرمی گیاه شاه تره صمد بیشتر شدن فعالیت آنتی اکسیدانی شده است که در مورد نوع حلال و زمان برداشت گیاه در نوبت صبح و ظهر تفاوت قابل ملاحظهای را نشان دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.