مقاله بررسی تاثیر اکسید روی و نانو اکسید روی بس ویژگیهای جوانه شنی و رشد دانه رستهای عدس (Lens culinaris medic


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر اکسید روی و نانو اکسید روی بس ویژگیهای جوانه شنی و رشد دانه رستهای عدس (Lens culinaris medic دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر اکسید روی و نانو اکسید روی بس ویژگیهای جوانه شنی و رشد دانه رستهای عدس (Lens culinaris medic  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر اکسید روی و نانو اکسید روی بس ویژگیهای جوانه شنی و رشد دانه رستهای عدس (Lens culinaris medic،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر اکسید روی و نانو اکسید روی بس ویژگیهای جوانه شنی و رشد دانه رستهای عدس (Lens culinaris medic :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
دراین تحقیق ویژگیهای جوانه زنی بذورعدس شامل سرعت جوانه زنی و ایندکس جوانهزنی همچنین طول دانه رستها تحت تیمارهای مختلف اکسیدروی ۰و۱۰و۲۰۰و۵۰۰و۱۰۰۰ppm و نانوذره اکسیدروی ۰و۱۰۰و۵۰۰و۱۰۰۰ مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان دادند تیمارهای اعمال شده اثرمعنی داری ازنظر اماری برویژگیها جوانه زنی بذورعدس ندارند بیشترین میانگین طول ریشه چه درغلظت ۱۰۰۰ppm اکسیدروی مشاهده شد که اختلاف معنی داری ازنظر اماری باشاهدوغلظت ۱۰۰ppm اکسیدروی نشان ندادولی باسایرغلظت های اعمال شده نانووغیرنانواکسیدروی اختلاف معنی داری مشاهده شد بیشترین میانگین طول ساقه چه نیز درغلظت ۱۰۰۰ppm اکسیدروی مشاهده شد اگرچه اختلاف معناداری ازنظراماری بین شاهدوغلظت های مختلف اکسیدروی و نانواکسیدروی وجودنداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.