مقاله مطالعه و بررسی مشخصات خاک تحت تأثیر گچ طبیعی (مطالعه موردی: پروژه های آبیاری و زهکشی دشت ارایض خوزستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه و بررسی مشخصات خاک تحت تأثیر گچ طبیعی (مطالعه موردی: پروژه های آبیاری و زهکشی دشت ارایض خوزستان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و بررسی مشخصات خاک تحت تأثیر گچ طبیعی (مطالعه موردی: پروژه های آبیاری و زهکشی دشت ارایض خوزستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و بررسی مشخصات خاک تحت تأثیر گچ طبیعی (مطالعه موردی: پروژه های آبیاری و زهکشی دشت ارایض خوزستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و بررسی مشخصات خاک تحت تأثیر گچ طبیعی (مطالعه موردی: پروژه های آبیاری و زهکشی دشت ارایض خوزستان) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
شناخت خاک جهت ساخت سازه های آبی و یا هر سازه دیگر بسیار پر اهمیت است. تخریبی که خاک می تواند برای کانالهای آبیاری و زهکشی ایجاد کند، بسیار گسترده و خوشبختانه قابل مطالعه و پیشگیری می باشد. لذا خاک هایی که به طور طبیعی دارای گچ هستند رفتار مکانیکی ویژه ای داشته و نه تنها موجب وارد آمدن خسارت به سازه ها می گردند، بلکه اثرات زیست محیطی مخربی را نیز خواهند داشت. بدین لحاظ موضوع تاثیر گچ طبیعی بر خصوصیات خاک محل اجرای کانال های آبیاری و زهکشی دشت ارایض مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. برای انجام این کار تحقیقاتی بر خلاف برخی کارهای انجام شده در این زمینه که نمونه ها را با گچ مصنوعی گچ دار نموده و مورد مطالعه قرار داده بودند، در این مطالعه نمونه هایی از خاک منطقه و محل اجرای پروژه که دارای گچ طبیعی می باشند جهت دستیابی به جوابهای واقعی و مطابق شرایط بهره برداری، تهیه گردید. نمونه ها بر اساس میزان درصد گچ انتخاب و جهت تعیین میزان درصد گچ آنها، آزمایش شیمیایی براساس استاندارد BS-1377 انجام شد. و در نهایت نمونه های با درصد ۱%، ۴%، ۱۰% و ۱۵% انتخاب، و به منظور تعیین برخی ویژگی های عمومی، آزمایش های شناسایی نیز شامل هیدرومتری، حدود اتربرگ، تراکم و نفوذپذیری انجام داده شد. همچنین با استفاده از روابط مرتبط و موجود نسبت تخلخل، درجه پوکی و نشست در نمونه های مورد مطالعه محاسبه گردید. در نهایت مشخص گردید که با افزایش مقدار گچ، نشانه خمیری و وزن مخصوص خشک، کاهش و تخلخل، نفوذپذیری و نشست افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.