مقاله بررسی تاثیر کودهای زیستی نیتروژنه وفسفره بر عملکرد و اجزا عملکرد لوبیا چیتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر کودهای زیستی نیتروژنه وفسفره بر عملکرد و اجزا عملکرد لوبیا چیتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کودهای زیستی نیتروژنه وفسفره بر عملکرد و اجزا عملکرد لوبیا چیتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کودهای زیستی نیتروژنه وفسفره بر عملکرد و اجزا عملکرد لوبیا چیتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کودهای زیستی نیتروژنه وفسفره بر عملکرد و اجزا عملکرد لوبیا چیتی :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر کودهای زیستی نیتروژنه وفسفره بر عملکرد و اجزا عملکرد لوبیا چیتی آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفیRCBD)با ۳تکرار در سال زراعی ۹-۹۱ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بروجرد اجرا گردید در این تحقیق صفات ارتفاع بوته- تعداد شاخه فرعی- تعداد غلاف در بوته- تعداد دانه در بوته – وزن صد دانه- عملکرد دانه و عملکردبیولوژیک در هکتار مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که تاثیرکودهای بیولوژیک نیتروژنه مورد استفاده برصفات مورد بررسی درسطح احتمال ۱و ۵ درصد معنی دار بود. نتایج جدول مقایسه میانگین نشان داد که از نظر عملکرد دانهبیشترین عملکرد دانه لوبیا چیتی مربوط به کود بیولوژیک نیتروژنه نیتروکارا-n1 به مقدار ۴۲۳۶۱ کیلوگرم در هکتار و کمترین عملکرد دانه لوبیا چیتی مربوط به کود بیولوژیک نیتروژنه با سطحn2=o4 به مقدار ۳۲۵۲۳ کیلوگرم در هکتارمیباشد. بیشترینعملکرد دانه لوبیا چیتی مربوط به کود بیولوژیک فسفرهP3=Mcl + P5 به مقدار۳۹۰۰/۵کیلوگرم در هکتار و کمترین عملکرد دانه لوبیا چیتی مربوط به کود بیولوژیک فسفرهP2= Mc1 به مقدار۳۲۵۲/۳کیلوگرم در هکتار میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.